Obavijesti

Viral

Komentari 42

Pijana medicinska sestra hoda bolnicom i gubi epruvete?!

Pijana medicinska sestra hoda bolnicom i gubi epruvete?!
1

Snimka je nastala tvrdi čitatelj Južnih vesti u bolnici u Nišu, a na snimci se vidi žena koja je navodno pijana. Čitatelj tvrdi da je zaudarala po alkoholu i da je bila dezorijentirana

VIDEO

Navodnu snimku pijane medicinske sestre koja hoda po bolnici u Nišu čitatelj je ustupio redakciji  Južnih vesti. Kaže da je snimio ženu u bijeloj uniformi koja pacijenta pokušava odvesti do laboratorija bolnice, ali se niti sama ne snalazi. Sudeći prema snimci žena tetura, govori usporeno, teško ju se razumije, ispadaju joj papiri i epruvete, a čovjek koji je sve snimio tvrdi da je žena smrdjela na alkohol. U početku snimke, žena ide prema izlazu i polazi kroz vrata koja vode van, pa onda zaključuje da sigurno laboratorij nije tamo, a vraćajući se natrag hodnikom kaže: “Mi ne znamo gdje smo”.

Na snimci se vidi i da istoj ženi prilazi jedna žena tražeći instrukcije oko pronalaženja određenog odjela no ona joj prema snimci te informacije nije u stanju dati. Čitatelj koji je poslao snimku za koji sumnja da prikazuje pijanu medicinsku sestru kaže da je zabrinut za sigurnost pacijenata koji dolaze u bolnicu, ali i za pouzdanost analiza krvi, s obzirom na to da epruvete završavaju na podu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ravnatelj Kliničkog centra Zoran Radovanović je pogledao snimku i kaže da ne zna o kojoj se ženi radi, kao i da nema načina da ju identificira jer joj je lice skriveno, pa ne može utvrditi niti da li žena zaista radi u bolnici. 

Dodaje da su dosad dobili prijave da su radnici bili pod utjecajem alkohola ili nekih supstanci, te da ustanova ima proceduru. Po pravilniku, niti jedan zaposlenik ne smije ostati na radnom mjestu ako ima alkohola u krvi. Po prijavi da je netko od zaposlenih možda pijan, sastavlja se komisija koja utvrđuje alkoholiziranost radnika.

Radovanović je redakciji Južnih vesti dostavio i opomenu i rješenje o udaljavanju s posla za jednog od zaposlenih koji je više puta bio pijan, a kaže da je i otkaz konačna mjera koja na kraju slijedi u takvim situacijama, ako se ponavljaju.

Zaposleni KC Niš, ne smiju, prema pravilniku, uopće imati alkohola u krvi, a ako odbiju testiranje u slučaju kada su prijavljeni, smatra se da jesu pijani i udaljavaju se s posla. Radovanović je pozvao one koji su snimku snimili da ju dostave njemu kako bi mu pomogli u identifikaciji žene koja bi trebala biti sankcionirana ako je zaposlena u ovoj zdravstvenoj ustanovi, ali i da bi utvrdio da li je možda  snimka napravljena s namjerom da bi se radnici bolnice osramotili.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković