Obavijesti

Viral

Komentari 18

Pije ga svaki dan: 'Pseći urin pun vitamina, riješio me akni'

Pije ga svaki dan: 'Pseći urin pun vitamina, riješio me akni'

Mnogi su me pitali kako uvijek izgledam tako dobro, kako mi je šminka savršena i odakle mojoj koži taj prirodni sjaj. U ovome je tajna, govori Amerikanka dok ispija čašicu mokraće svojeg psa

VIDEO

Amerikanka Lynn Lew tvrdi da joj svakodnevno ispijanje urina njezinog psa kožu održava čistom, mladolikom i sjajnom. U snimci koju je objavila na Facebooku, pokazala je kako prikuplja urin svojeg psa. 

- Mnogi su me pitali kako uvijek izgledam tako dobro, kako mi je šminka uvijek savršena i odakle mojoj koži taj prekrasan prirodni sjaj. U ovome je tajna. Prije nego sam počela piti urin svojeg psa imala sam velikih problema s aknama, bila sam u depresiji i loše sam se osjećala - govori Lynn dok ispija prvi gutljaj. 

Dio komentatora tvrdi kako je video lažan jer se čašica u koju Lynn navodno skuplja urin u niti jednom trenutku ne vidi, drugi su pak zgroženi samom idejom. 

- Pseći urin bogat je vitaminima A i E, sadrži mnogo kalcija, a navodno pomaže i u liječenju raka - tvrdi Amerikanka.

Stručnjaci tvrde da ispijanje urina nema ama baš nikakvog benefita za zdravlje, ističući kako je uobičajeno uvjerenje da je urin sterilan. 

- Ta tvrdnja stoji ako nemate nikakvih problema s urinarnim traktom. No kada napusti tijelo, urin itekako može biti kontaminiran bakterijama - rekao je za Metro.co.uk liječnik Zubair Ahmed. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.