Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pištoljem do klikova: Riječani urnebesno ismijali 'prankove'

None Foto: 24sata Video 3

YouTube 'pranksteri', Sp Parody iz Rijeke, među najgledanijim su domaćim YouTuberima, a njihove su žrtve ovoga puta bile upravo brojne lažne podvale koje su preplavile YouTube...

Nekoliko godina zaredom tzv. 'prankovi' ili 'po naški' - podvale, bili su među najgledanijim sadržajima na YouTubeu. Njihovi su autori zabavljali milijune diljem svijeta i pritom zarađivali (i zarađuju!) ogroman novac. No, u namjeri da budu što bolji, brži, atraktivniji i popularniji, mnogi od njih odlučili su krenuti linijom lakšeg otpora i svoje naizgled spontane podvale osmišljavati uz pomoć plaćenih glumaca. 

Podvale su tako s vremenom izgubile veliki dio svojih čari i upravo su se tim fenomenom odlučili pozabaviti momci iz Sp Parodyja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Parodije čestih 'prankova'

Sp Parody, kako oni tvrde, nikada nisu koristili glumce u svojim parodijama, ali za to ih često optužuju. Kažu da ih smetaju ljudi koje zarađuju klikove ili čak i novac varajući ljude. Odlučili su se suprotstaviti svojim najgorim kritičarima i lažnim 'prankovima' onim što znaju najbolje - parodijom.

Dečki su najavili kako će se u njihovom sljedećem videu pojaviti i Marko Grubnić. Opa!

Komentari (13)
  • Ovo je užas, mislio sam da su K.T 2, Krv nije voda, Ljubav je na selu emisije od kojih oboliš na mozak, ali ovo je još gore od svega toga zajedno, je*?*? vas promocija tog kanala više, smorili ste.

    7. 3. 2016,   23:08
  • nas najgledaniji youtube kanal..ja sam mislio da sam ja lud al nee,zeznuo sam seeeee,,nisam lud dobro sam procitao ..svasta,,mene je ovo sramota gledat

    8. 3. 2016,   00:56
  • prestanite se blamat molim vas , za vase dobro kazem vam da se ekipa nemoze ni na silu nasmijati na vase klipove

    8. 3. 2016,   07:12