Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plakao na ceremoniji: Oteli ga i pištoljem natjerali da se oženi

None Foto: screenshot/Youtube

Iako su ovakvi slučajevi rijetki u Indiji, obitelj mladenke ponekad otimaju buduće supruge svojih kćeri ili sestara kako bi izbjegli da obitelj mora platit veliki miraz

Mladoženju u indijskom gradu Biharu navodno su uz prijetnju pištoljem prisilili da se oženi, a toj tvrdnji u prilog ide i snimka s vjenčanja na kojoj on neutješno plače tijekom gotovo cijele ceremonije.

U jednom trenutku ženska ruka mu briše suze s lica, no on navodno traži da ga se ostavi na miru. Odbio je, kažu, i da na svoju mladenku stavi tradicionalnu crvenu boju, ali su mu se tada obratili njezini rođaci te mu kazali da nije na vješanju, već na vjenčanju. 

Indijca Vinoda Kumara (26) navodno je ranije na putu do posla presreo mladenkin brat te mu zaprijetio pištoljem. Kako se Kumar nije pojavio kod kuće njegova je obitelj pozvala policiju. Ubrzo im je za zazvonio kućni telefon, a pozivatelj ih je obavijestio o terminu vjenčanja. 

Iako su ovakvi slučajevi rijetki u Indiji, obitelj mladenke ponekad otimaju buduće supruge svojih kćeri ili sestara kako bi izbjegli da obitelj mora platit veliki miraz. 

U zadnje dvije godine u Indiji je oteto skoro 3.000 mladoženja i svi ti brakovi važeći su do današnjeg dana. 

Nakon vjenčanja Kumar je zatražio policijsku zaštitu. 

Komentari (8)
  • Pobjeći kada se stvori prilika !!

    8. 1. 2018,   15:18
  • Branko Stojković tako tera šegu za ženama u Bjelovaru

    8. 1. 2018,   15:41
  • Kako je ovo bolesno.

    8. 1. 2018,   17:20