Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plastika je in: Lutka u bordelu popularnija od - prave ponude

Austrijska javna kuća Kontakthof postala je poznatija od ostalih zbog svoje inovacije. Naime, u svoju ponudu uvrstili su plastičnu lutku imena Fanny, koja je uskoro postala pravi hit

- Dobra večer, izvolite. Večeras u ponudi imamo crvenokosu bjelkinju, bujnu crnkinju i naš "specijalitet" - plastičnu lutku Fanny.

Tako nekako bi zaposlenici javne kuće Kontakthof u Beču mogli ugostiti svoje mušterije. Lutka je postala apsolutni hit i zna biti rezervirana danima unaprijed po cijeni od 80 eura po satu.

Plastična lutka | Autor: Kontakthof Foto: Kontakthof

Fanny, koja je visoka metar i pol i teška 40 kilograma, ima dugu plavu kosu i bujne grudi. Navodno se sve više austrijskih bordela prebacuje na plastične lutke koje koštaju i do 7 tisuća eura, a dolaze iz Japana.

Plastična lutka | Autor: Kontakthof Foto: Kontakthof

Stručnjaci za seksualnu industriju procjenjuju da raste broj ljudi s fetišem za spolni odnos s lutkama, a kao glavne razloge navode da osoba tijekom odnosa s lutkom može učiniti što god poželi i svaka namjera je isključena.

Austrija nam je blizu, možda je pitanje dana kad će i u našim bordelima u ponudi biti - plastične lutke.

Komentari (39)
  • Pa sve više je plastičnih i van bordela....

    23. 8. 2017,   13:57
  • To bi mogli samo jadnici koje nemaju sta j...i ne mogu nista nac. Pa im je ovo idealno!!! Nemoze bit nikad kao prava zena od krvi i mesa!

    23. 8. 2017,   13:55
  • Pa sto sada niste zamracili sise?!?!?

    23. 8. 2017,   14:11