Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pobjegao je s mjesta nesreće pa ga se dočepao ljuti starac

None Foto: youtube

Nakon što je ogrebao automobil drugog vozača, mladić sa snimke je bježao šest kilometara. Na njegovu nesreću, tada ga je sustigao oštećeni i vrlo ljuti vozač...

Ukoliko pogledate video bez da znate pozadinu cijele priče, najvjerojatnije vam ništa neće biti jasno. No, nakon što se snimka proširila internetom, u komentarima na YouTubeu se pojavila pokćerka starijeg muškarca i objasnila o čemu se tu zapravo radi. 

- Mladić u dvadesetim godinama ogrebao je automobil mojeg očuha i pobjegao s mjesta nesreće. On ga je nakon toga morao loviti nekoliko kilometara i bio je vrlo ljut, kao što bi u toj situaciji bio svatko normalan. 

- Nikada ga u životu nisam vidjela nasilnog, jedva ikada čujem da psuje. On ima 60 i nešto godina i u dobroj je formi. Moj očuh nije želio ozlijediti mladića nego ga izvući iz automobila i uzeti mu ključeve da više ne bi bježao. 

Na kraju je mladić nazvao očuha kako bi se ispričao. Pričali su nekoliko minuta kao razumni ljudi i to je bio kraj. Mladić je imao i vozačku i osiguranje. Jednostavno se uspaničio i pobjegao. 

Iako to nije nigdje navedeno, mladić je najvjerojatnije kažnjen novčanom kaznom, a nakon ovakvog hrvačkog meča teško da će više ikada pomisliti na bijeg s mjesta nesreće. 

Komentari (26)
  • vidi ti dede kako utjeriva strah u kosti haha :D

    19. 6. 2015,   09:29
  • Dečec je super prošo. Deda ga malo grlio i niš mu nije

    19. 6. 2015,   09:38
  • Kao u filmu Bad Ass, gdje je djedicu glumio Danny Trejo.

    19. 6. 2015,   10:45