Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pobjegla s ljubavnikom: Objesili ih za stablo i istukli remenom

None Foto: Screenshot/NewsLions

Neimenovanog muškaraca naglavačke su objesili za stablo u gradu Bulandshahr, u Uttar Pradesha. Dok okupljeno mnoštvo stoji u krugu, drugi muškarac ga svom silinom udara remenom

Indijci su poznati po svojim radikalnim metodama kažnjavana preljuba, a to potvrđuju i posljednje snimke na kojoj bijesna gomila mlati muškarca koji je spavao s udanom ženom.

Neimenovanog muškaraca naglavačke su objesili za stablo u gradu Bulandshahr, u Uttar Pradesha. Dok okupljeno mnoštvo stoji u krugu, drugi muškarac ga svom silinom udara remenom.

Na drugoj snimci muškarac leži na podu dok ga nekoliko mještana udara štapovima, piše Daily Mail.

Nešto ranije, ženu su također zavezali za stablo, a prevareni suprug ju je sto puta udario jer je pobjegla s drugim. Nakon toga nekoliko muškaraca pokušalo ju je silovati.

Prema navodima policije, žena je početkom ožujka pobjegla s ljubavnikom i živjeli su skupa u kući jednog rođaka. Njezin suprug poslao je nekoliko ljudi da je urazume i nagovore da se vrati kući. Navodno su joj rekli da je suprug spreman zaboraviti prošlost i krenuti ispočetka. No kada se vratila, vijeće starješina je odlučilo kazniti ju. Naredili su da se uhiti i njezin ljubavnik.

Žena je podnijela kaznenu prijavu protiv supruga, mjesnog starješine i njegovog sina. Sva trojica su uhićeni.

Komentari (16)
  • Preljub zabranjen silovanje dopušteno kakva je to zemlja divljaka

    29. 3. 2018,   19:45
  • Samo spominjanje Indije, me asocira na nešto krajnje primitivno i ... nehigijenski..

    29. 3. 2018,   23:03
  • U indiji se rijetko vijencaju na osnovi ljubavi,već ih roditelji ili staratelji vijencaju..Žalosno je to,zaostali su u svojim običajima.

    29. 3. 2018,   19:39