Obavijesti

Viral

Komentari 87

Poklonila kćeri (7) voucher od 50.000 kn za povećanje grudi

Poklonila kćeri (7) voucher od 50.000 kn za povećanje grudi
3

Nakon što je učila kćer plesati oko šipke dok je imala šest godina, 'Ljudska Barbie' sada je šokirala javnost poklonivši kćeri vaucher od 6000 funti za povećanje grudi

VIDEO

Britanka Sarah Burge (50) iz St Neotsa punila je novine prošle godine jer je tada šestogodišnju kćer Poppy učila plesati oko šipke. Sada joj je za sedmi rođendan poklonila voucher od 6000 funti (50.000 funti) za povećanje grudi. Kaže kako je Poppy 'vrištala od sreće' vidjevši poklon, piše Daily Mail. Sarah, poznata kao 'Ljudska Barbie' na svoje plastične operacije potrošila je već pola milijuna funti. 

- Poppy me preklinjala da je odvedem na operaciju grudi. Sada će moći sama otići sa 16 godina, a tada je legalno - rekla je majka koja sanja kako će Poppy biti glamurozni model. Ako joj izrastu velike grudi, može operirati nešto drugo. Sarah je kćeri organizirala zabavu vrijednu 6000 funti. Poppy i i sedam prijateljica dobile su manikuru, pedikuru, umjetne tetovaže, ekstenzije za kosu... Poppy je nosila haljinu vrijednu 300 funti (2500 kuna). 

Voucher za grudi nije bio jedini poklon. Sarah joj je kupila i kompjuter, ružičasti prsten i ogrlicu Swarovski od 450 funti (3800 kuna) te joj je obećala spa vikend vrijedan 4000 funti (33.000 kuna). Sarah je priznala kako njezine kćeri Charlotte (25), Hannah (17) i pokćerka Jazzy (17) su već bile na injekcijama botoksa. Planiraju ići na plastične operacije. Sarah će sebe za 51. rođendan počastiti zatezanjem lica, silikonima u stražnjici i liposukcijom. Poppy će postupak kasnije pogledati na snimci.

- Želim da vidi što se događa. Poppy je normalno dijete. Djeca danas ne žele više biti Snjeguljica ili Pepeljuga. Žele biti  Cheryl Cole i Lady Gaga, a ja je podupirem u svemu - rekla je brižna majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.