Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pokojnik se na pogrebu javio iz lijesa: 'Vadite me van, mrak je!'

None Foto: Twitter

Dok je tužna povorka gledala kako lijes irskog ratnog veterana spuštaju u raku, uz zvukove gajdi, prekinulo ih je glasno kucanje. Začuo se pokojnikov glas...

Prijatelji i rodbina okupili su se u subotu u irskom Kilkennyju na pogrebu Shaya Bradleya (62), veterana irske vojske. Dok je tužna povorka gledala kako njegov lijes spuštaju u raku, uz zvukove gajdi, prekinulo ih je glasno kucanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Haloooo, halooo? Puštajte me van. Je....e, gdje sam - čuo se odjednom Bradleyev glas. Izgledalo je kao da dopire iz čvrsto zatvorenog lijesa.

- Pustite me van! Je....o je mračno! - nastavio je vikati.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čujem li ja tu svećenika? - rekao je i dodao: 'Ovo je Shay. Ja sam u kutiji. Ne, nisam je...o ispred vas. Mrtav sam.'
Tada je počeo pjevati: 'Zdravo, opet zdravo. Samo sam se javio da kažem zbogom!'

Njegovi najmiliji tada su prasnuli u smijeh. Za razliku od drugih sudionika povorke, znali su da je riječ o audio snimci koju je Shay snimio godinu dana prije smrti. Njegova posljednja želja bila je da se našali sa svojim prijateljima koji su, nakon početnog šoka, također pogreb napustili suznih očiju od smijeha.

- Htio je da njegova supruga ne žaluje mnogo, nego da joj izmami osmijeh na lice. Njegova poruka je bila da treba slaviti njegov život, a ne tugovati. - rekla je njegova kći Andrea za HuffPost.

Komentari (23)
  • Odlicna zajebancija, nije to nitko drugi napravio nego pokojni, ciji je i pogreb i cija je zadnja rijec. Dobro da u toj familiji nema ustogljenih i cangrizavih panjeva koji ne bi podrzali zadnju zelju pokojnika. Ja cu slicno na svojem pogrebu, ljudi ce plakati od srece jer su me se rjesili .

    16. 10. 2019,   11:41
  • Kaže njegov sin: Da su njih 7-8 znali za to i željeli su zabilježiti reakciju ostalih. Nije bezobrazno ako su to želje mog oca. Bilo bi nepoštivajuće da to nisu napravili za njega. Nismo očekivali da će postati viralno

    16. 10. 2019,   11:45
  • Svaka mu čast, otišao na svoj način.

    16. 10. 2019,   12:34