Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pokušavala spasiti svog mačka pa je i sama zapela na stablu

None Foto: Facebook

Danima je tražila svoju mačka, a kad ga je vidjela instinktivno se počela penjati prema njemu. Kad je shvatila koliko se visoko popela više se nije mogla spustiti. Zajedno s mačkom je čekala da ih spase

To je bio čisti instinkt. Nisam znala što da napravim. On se cijeli tresao, a ja sam mu samo htjela pomoći. Odjednom sam shvatila da se penjem na drvo, rekla je Maria Parry iz Hampshirea u Velikoj Britaniji koja je, spašavajući svoju mačku, zapela u stablu.

Mariji je mačak nestao tri dana ranije, a kada ga je ugledala odmah je od susjede posudila košaru i otrčala prema stablu. 

- Sat vremena kasnije otišla sam po košaru i vidjela da je i dalje na zemlji pored stabla. Prvo sam se pitala gdje je košara pa gdje je mačka i na kraju gdje je nestala vlasnica - govori Marijina susjeda. Po naselju ju je tražio i njezin muž nakon što se duže vrijeme nije vratila doma. Kada ju je pronašao odmah su pozvali vatrogasce koji su nju i njezinog mačka spustili ljestvama, piše BBC.

Komentari (15)
  • smiješni su ovi što spašavaju mačke sa stabala jer misle da nemogu same da siđu😅 još nikad nisam čuo da je neka mačka poginula ili na drugi način stradala jer nije mogla da siđe sa stabla.

    18. 1. 2019,   23:43
  • Ne znam šta je gluplje, misliti da mačka ne može sići sa stabla ili misliti da je ovo vijest.

    18. 1. 2019,   22:53
  • Macka na slici podsjeca na Maine Coon, te se vode u setnju na uzici.

    19. 1. 2019,   02:32