Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policajka djevojčicama oduzela cvijeće koje su ubrale za mamu

Otac je snimio policajku u oduzimanju cvijeća njegovim kćerima koje su ga nabrale majci i baki. Optužila ih je da su prekršili zakon, odnosno uništili javnu imovinu

Šokirani otac dviju djevojčica, Rosemary (10) i Emily (5), nije mogao izaći na kraj s tvrdoglavom policajkom pa ju je odlučio snimiti uz najavu da će video staviti na YouTube. To službenicu nije spriječilo u obavljanju svoga posla koja je objasnila kako su djevojčice prekršile zakon te da im je to cvijeće morala oduzeti

David Taylor (31) više nije u braku s majkom svoje djece, no trudi se da su kćeri u svakom trenutku svjesne figura obaju roditelja. Tako se, vraćajući ih majci, parkirao pored ceste kako bi i njoj i baki nabrale cvijeća. Kako je kasnije izjavio nabrale su 27 narcisa kako bi ih poklonile mami i baki povodom Majčina dana, a kada su se okrenuli čekala ih je policijska službenica.

Stolar iz Nottinghama šokirao se kada je shvatio da policajka namjerava nabrano cvijeće - zaplijeniti. 

- Rekao sam kćerima da ne beru previše, tek toliko koliko mogu ponijeti u ruci. One su nabrale točno 27 narcisa, a kad smo krenuli prema autu, čekala nas je policajka s riječima kako to ne bismo smjeli činiti. Rekao sam da razumijem, ali iza nas nalazile su se stotine narcisa i nedostatak ovih 27 nikom neće smetati, no nije promijenila mišljenje, prepričava otac.

Objasnila je da je branje cvijeća ilegalno te ga je djevojčicama oduzela. Oca je šokirao njezin čin te je počeo snimati govoreći da će sve objaviti na YouTubeu. David, koji se razveo od njihove majke kazao je kako bi pristao platiti kaznu samo da mu kćeri mogu zadržati cvijeće.  

- Razumijem njezino postupanje, ali cvijeće je već bilo ubrano. Zašto ga je morala oduzeti mojim djevojčicama?, požalio se kasnije otac.

Nottinghamska policija potvrdila je postupak njihove službenice te dodala da su cvijeće kasnije odnijeli u obližnji vrtlarski dom tako da ono nije propalo.

Berry Hill Lane gdje se dogodila nemila scena, prepoznatljiv je u okolici po narcisima, a otac sada djevojčicama mora objasniti na koji su način točno prekršile zakon berući ga.

Komentari (50)
  • po meni, policajka je u pravu. to nije samoniklo cvijeće, već posađeno i njegovano. i onda se on sjeti malo ga brati. u stvari, ima sreće da ga nije kaznila..a žena samo radi svoj posao, i to vrlo dobro..

    1. 4. 2017,   14:48
  • Najači su mi ovi tupani šta odmah snimaju i prijete kamerama policiji čak i kad su u krivu, a prije toga su bili bahati da su zaslužili 2 preko gubice.

    1. 4. 2017,   14:45
  • "a otac sada djevojčicama mora objasniti na koji su način točno prekršile zakon berući ga."???? KAKO SU TOČNO PREKRŠILE ZAKON? Pa krale su, jednostavno. Nije im to teško objasniti. Nije da su išle na livadu izvan grada i brale samoniklo cvijeće. A mogli su i kupiti cvijeće, ako im je bilo tako stalo.

    1. 4. 2017,   15:15