Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Popio cijelu bočicu 'Viagre' pa uništio oči: Ima 'rupe u vidu'

Nakon što je primijetio povećanu osjetljivost na svjetlost, nemogućnost da vidi pri smanjenom svjetlu i kružne oblike u vidnom polju, liječnici su utvrdili da je zaista došlo do oštećenja očiju

Muškarac iz Velike Britanije koji je uzeo deset puta preveliku količinu sildenafila, aktivnog sastojka Viagre, završio je s 'rupama' u vidu i povećanom osjetljivošću na svjetlo, piše Daily Mail

Najvjerojatnije iz neznanja, muškarac je ispio cijelu bočicu sredstva za potenciju, a nuspojave koje su uslijedile utvrđene su već desetljećima. 

Nakon što je primijetio povećanu osjetljivost na svjetlost, nemogućnost da vidi pri smanjenom svjetlu i kružne oblike u vidnom polju, liječnici su utvrdili da je zaista došlo do oštećenja očiju. Nažalost, kada jednom dođe do oštećenja stanica mrežnice oka, štetu nije moguće ispraviti tj. liječiti. 

Što se na kraju dogodilo s anonimnim muškarcem nije poznato jer, kako je rekao liječnik koji ga je pregledao, on se nikad nije pojavio na dodatnim pregledima. 

Istraživanja inače pokazuju da već dvostruka doza od preporučene može izazvati smetnje u vidu pa nije neobično što će sada od njih do kraja života patiti muškarac koji je uzeo deseterostruku dozu. 

Komentari (33)
  • Što manje sintetike, ima dodataka prehrani kao prirodni afrodizijak regen50 strong. Meni pomaže fulll

    7. 3. 2019,   11:25
  • Ajde bar vidi rupice..😊

    12. 1. 2019,   23:25
  • od tolike viagre je trebao progledati tamo dolje!

    12. 1. 2019,   23:23