Obavijesti

Viral

Komentari 19

Porodila se u moru i izašla van kao da se ništa nije dogodilo...

Čudesan porod odigrao se prošlog vikenda na obali Egipta i Crvenog mora. Ruska turistkinja rodila je u moru, a pomogli su joj suprug i stariji gospodin koji su doplivali do nje...

VIDEO

Trudnica se kupala na obali egipatskog grada Dahaba kada su trudovi počeli. Suprug i jedan stariji muškarac otplivali su do nje i pomogli joj roditi te su odveli novorođenče na obalu. Ubrzo za njima dolazi i 'novopečena' majka, koja je izgledala smireno i svježe kao da nije rodila prije nekoliko minuta. 

Svaka majka bi priželjkivala rođenje bez muke, a egipatski mediji izjavljuju kako je porod u moru postao čest u tome području. 

Obitelj je izgledala smireno i čini se da su znali što rade.

Iako se prvotno tvrdilo kako je stariji muškarac otac majke koja nje rodila, na društvenim mrežama neki komentiraju kako je porod planiran i kako je stariji čovjek zapravo liječnik, specijaliziran upravo za ovakve porode.

Također, brojni komentari usmjereni su hvaljenju poroda u moru, objašnjavajući koliko je lijepo roditi u moru i koliko je takav način lakši od uobičajenog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.