Obavijesti

Viral

Komentari 1

Pošaljite nam recept inspiriran morem i sudjelujte u natječaju

Pošaljite nam recept inspiriran morem i sudjelujte u natječaju
2

Inspirirajte se bilo kojim recpetom koji je karakterističan za hrvatsku obalu, bilo slani ili slatki, pošaljite recept i sudjelujte u izazovu 'Inspirirano morem'.

VIDEO

Mediteranska kuhinja odavno je stekla svoju ugled u svijetu, a ljeto nam se čini kao najbolje vrijeme koje možemo posvetiti jelima s hrvatske obale i otoka. Ljeto je i vrijeme za najnoviji blogerski izazov, stoga je portal Gastro.hr odlučio sve spojiti u jedno - izazov 'Inspirirano morem'. Osim zajedničke potrage za inspiracijom među hrvatskim tradicionalnim "morskim" jelima, dobili su svi slobodne ruke, i blogeri i vi, čitatelji portala Gastro.hr. 

Kako sudjelovati u natječaju?

Sve što trebate napraviti je poslati vaš "morski" recept koji je inspiriran hrvatskom obalom i otocima, bilo slani ili slatki. Imate potpuno odriješene ruke. Ispod članka na portalu Gastro.hr nalazi se obrazac u koji unesete vaše podatke, recept i dvije fotografije vašeg jela. Na obje fotografije treba biti papir na kojemu je rukom pisano Gastro.hr kako bi dokazali autentičnost fotografije. 

Vaše recepte možete slati do 5. kolovoza u ponoć, a žiri redakcije Gastro.hr-a će najbolje recepte staviti na glasovanje. Glasovanje će se odvijati na portalu Gastro.hr i trajat će od 7. do 13. kolovoza, a imena dva dobitnika će biti objavljena 14. kolovoza.

Detaljna pravila natječaja možete potražiti ovdje.

Što možete osvojiti?

Kako bi vas malo potakli na sudjelovanje, za vas smo pripremili i dvije nagrade. 

Dva najbolja recepta u nagradnom natječaju donijet će sretnim dobitnicima Philips Viva Collection ručnu miješalicu

Štapni mikser tvrtke Philips kombinira snagu od 650 W s oštricom s dvostrukim djelovanjem i više postavki brzine, pružajući čudesno ravnomjeran rezultat u nekoliko sekundi. Priprema zdrave i ukusne domaće hrane nikad nije bila tako laka! Pasiranje hrane uz Philips HR1615 nikad nije bilo jednostavnije. Ovim štapnim mikserom odlično ste opremljeni za sve kulinarske podvige! Uz vrč od 1l možete izmjeriti sve sastojke za bilo koji recept te u njemu miješati juhe, pire ili frape dok gumb za vrlo snažni turbo rad daje ravnomjeran rezultat u svega nekoliko sekundi. Uz 16 postavki brzine možete odabrati optimalnu brzinu za sve vrste sastojaka, stvarajući željenu gustoću ili glatkoću prilikom miješanja. Zahvaljujući posebnom valovitom obliku donjeg dijela štapa ručne miješalice možete biti sigurni da tijekom miješanja neće biti prskanja ili nereda.

Zato brzo stare kuharice u ruke ili ako imate neki svoj autorski recept, klik na članak i ispunite obrazac te sudjelujte u natječaju! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.