Obavijesti

Viral

Komentari 55

Tražila posao i 'molila Boga' da ga nađe: Cura odbila odbijenicu

Pozvana na razgovor za posao nakon što je odbila odbijenicu!
1

Svi mi znamo onu staru narodnu lijenih koji žive na grbači drugih - oni kao 'traže posao, ali mole Boga da ga ne nađu'... No, to nije bio slučaj kod ove tinejdžerice iz Sydneya

VIDEO

Jessica Irving (18) iz australskog Sydneya nije prihvaćala generičku odbijenicu za posao, a ono što je kasnije napravila, priskrbilo joj je i slavu i razgovor za posao u tvrtki koja ju je prvotno odbila.

Tinejdžerica se javila za poziciju pomoćnika maloprodaje u lokalnom supermarketu prošli tjedan, no nije prošla prvi krug.

Od njemačkog lanca Aldi dobila je generički e-mail u kojem je pisalo, kao što mnogi koji su tražili posao već znaju - da bi ipak, unatoč tome što ovaj put nije upala, voljeli zadržati njene podatke za buduća razmatranja o zaposlenju.

Bila je razočarana, no nije odustajala te je u novom mailu Aldiju istaknula svoje prednosti za taj posao i napisala kako odbija njihovo odbijanje.

- Moja je prijava odbijena, a sada će već biti godina dana kako tražim posao, no bez uspjeha. Smatram da su moje sposobnosti u skladu s traženim poslom u vašoj prodavaonici, ponosna sam na svoje impresivne prodajne vještine - napisala je Jessica u mailu.

Na kraju poruke im se zahvalila što su joj dopustili da bude dio njihovog tima te kako ih neće iznevjeriti.

- Vidimo se u ponedjeljak u mojoj smjeni od 9 do 5 - poručila je za kraj.

Trud joj se isplatio jer je ubrzo pozvana na grupni intervju, a nakon što su iz tvrtke zahvalili Jessici jer je ponovno poslala prijavu, primila je još jedan mail s molbom da dođe na razgovor s menadžerom za zapošljavanje.

- Ne mogu vjerovati da je ovo upalilo - napisala je svojoj objavi na Facebooku.

Pokretanje videa...

00:28
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način