Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pravila nagradne igre 'Osvoji novi smartphone'

VIDEO

Na temelju članka 69. Zakona o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

„Osvoji novi smartphone“

Članak 1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priređivač nagradne igre pod nazivom „Osvoji novi smartphone“

je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, OIB:78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista.

Članak 2.

Nagradna igra odvija se u razdoblju od 23. veljače do 27. veljače 2019. godine u pet kola, a trajanje pojedinog kola je jedan dan. Kola će se održati na sljedeće dane:

Sto sedamdeset treće kolo – subota, 23.2.

Sto sedamdeset četvrto kolo – nedjelja, 24.2.

Sto sedamdeset peto kolo – ponedjeljak, 25.2

Sto sedamdeset šesto kolo – utorak, 26.2.

Sto sedamdeset sedmo kolo – srijeda 27.2.

Članak 3.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izdaju suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na www.24sata.hr.

Članak 4.

Ukupni fond nagrada u nagradnoj igri „Osvoji novi smartphone“ iznosi 8.289,08 kn uključujući PDV, a čini ga:

Sto sedamdeset treće kolo – mobitel Alcatel 5v jedinične vrijednosti 1850,24 kn uključujući PDV

Sto sedamdeset četvrto kolo – mobitel Alcatel 5v jedinične vrijednosti 1850,24 kn uključujući PDV

Sto sedamdeset peto kolo – mobitel Alcatel 3c jedinične vrijednosti 888,12 kn uključujući PDV

Sto sedamdeset šesto kolo – mobitel Alcatel 5v jedinične vrijednosti 1850,24 kn uključujući PDV

Sto sedamdeset sedmo kolo – mobitel Alcatel 5v jedinične vrijednosti 1850,24 kn uključujući PDV

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Članak 5.

Nagradna igra sadrži jedan mehanizam:

Mehanizam koji uključuje kupone, a koji se odvijaju u jednom kolu (na bazi dnevnog kola) u kojem se može osvojiti glavna nagrada

MEHANIZAM KOJI UKLJUČUJE KUPONE:

Od 23. veljače do 27. veljače 2019., na dan odvijanja pojedinog nagradnog kola, objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Mehanizmom sakupljanja kupona može se osvojiti glavna nagrada. Sa sakupljenim 1 kuponom čitatelj može osvojiti glavnu nagradu.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 1 nagradni kupon, ispune ih sa traženim podacima i pošalju na adresu:

Sto sedamdeset treće kolo – p.p. 923, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Osvoji novi smartphone“

Sto sedamdeset četvrto kolo – p.p. 350, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Osvoji novi smartphone“

Sto sedamdeset peto kolo – p.p. 195, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Osvoji novi smartphone“

Sto sedamdeset šesto kolo – p.p. 311, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Osvoji novi smartphone“

Sto sedamdeset sedmo kolo - p.p. 939, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Osvoji novi smartphone“

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do:

Sto sedamdeset treće kolo – 11.3. do 9:00

Sto sedamdeset četvrto kolo – 11.3. do 9:00

Sto sedamdeset peto kolo – 11.3. do 9:00

Sto sedamdeset šesto kolo – 11.3. do 9:00

Sto sedamdeset sedmo kolo – 11.3. do 9:00

Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i to u:

Sto sedamdeset treće kolo – 11.3. nakon 10:00 sati

Sto sedamdeset četvrto kolo – 11.3. nakon 10:00 sati

Sto sedamdeset peto kolo – 11.3. nakon 10:00 sati

Sto sedamdeset šesto kolo – 11.3. nakon 10:00 sati

Sto sedamdeset sedmo kolo – 11.3. nakon 10:00 sati

Članak 7.

Tročlana komisija nadzire izvlačenje glavne nagrade, naznačene u članku 4. ovih Pravila te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik. Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.

Članak 8.

Dobitnici koji su osvojili nagradu mehanizmom sakupljanjem kupona, bit će objavljeni u tiskanom izdanju 24sata te na portalu www.24sata.hr unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.

Sudionici u nagradnoj igri – dobitnik - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivanja nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima u promocijske i sve ostale komercijalne svrha 24sata i partnera.

Članak 9.

Priređivač nagradne igre osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Članak 10.

Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade.

U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Po primitku nagrade, dobitnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum – „Osvoji novi smartphone“, a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe.

Članak 11.

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodjeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 15.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih da suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na portalu www.24sata.hr.

Članak 16.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

PRAVILA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA
Sudjelovanjem u Nagradnoj igri 'Osvoji novi smartphone' koja se održava u pet kola, od 23. - 27.2.2019. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.
Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem.

 

KLASA:UP/I-460-02/19-01/99

URBROJ:513-07-21-01-19-2

Zagreb, 21. veljače 2019.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.