Obavijesti

Viral

Komentari 8

Pravila nagradne igre "Osvoji shopping za sebe i frendicu"

Pravila nagradne igre "Osvoji shopping za sebe i frendicu"
1

U novoj nagradnoj igri povodom Dana žena, 24sata.hr vas nagrađuje idealnim darom za vas i vašu frendicu - 2.000 kn na potrošačkim karticama za shopping iz snova

VIDEO

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
"Osvoji shopping za sebe i frendicu"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "Osvoji shopping za sebe i frendicu" je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB: 3224945, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe internet stranice www.24sata.hr.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u razdoblju od 5. ožujka u 11:00 sati do 9. ožujka 2012. godine u 11:00 sati.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena najkasnije 5. ožujka 2012. na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 4.

Nagradna igra održava se na portalu www.24sata.hr i to u 4 dnevna ciklusa. Jedan dnevni ciklus traje od 11:00 do 10:59 sati. 
Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre na web stranici www.24sata.hr pronađu link na nagradnu igru, te klikom na link uđu u obrazac za ispunjavanje podataka, ispune ga (svoje ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail te ime i prezime osobe kojoj poklanjaju drugu potrošačku karticu), odgovore na sigurnosno pitanje i klikom na gumb „Prijava“ uključe se u igru.

Članak 5.
Svaki sudionik (jedna e-mail adresa) može u nagradnoj igri sudjelovati s najviše jednom prijavom.

Članak 6.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 7.
Fond nagrada sastoji se od:
4 x Dvije Diners potrošačke kartice s 1.000,00 kn na njima (1 kartica za dobitnika i druga za osobu po izboru dobitnika)   
Jedinična vrijednost nagrade (PDV uključen): 2.000,00 kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 8.000,00 kn
Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.

Javno izvlačenje nagrada održat će svaki dan od 06. do 09. ožujka 2012. u 12:00 sati u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnici nagradne igre. Dobitnici se izvlače između svih sudionika prijavljenih u toku jednog ciklusa trajanja nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 9.

Imena dobitnika bit će objavljena u na internetskoj stranici www.24sata.hr najviše 8 dana nakon javnog izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 10.

24sata će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 11.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14
.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 15.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Sanda Lončar
Član Uprave društva
24sata d.o.o.

KLASA: UP/I- 460-02/12-01/118
URBROJ: 513-07-21-07/12-2
Zagreb, 01. ožujka 2012.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači