Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravila nagradne igre "Osvoji shopping za sebe i frendicu"

None Foto: Fotolia

U novoj nagradnoj igri povodom Dana žena, 24sata.hr vas nagrađuje idealnim darom za vas i vašu frendicu - 2.000 kn na potrošačkim karticama za shopping iz snova

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
"Osvoji shopping za sebe i frendicu"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "Osvoji shopping za sebe i frendicu" je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB: 3224945, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe internet stranice www.24sata.hr.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u razdoblju od 5. ožujka u 11:00 sati do 9. ožujka 2012. godine u 11:00 sati.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena najkasnije 5. ožujka 2012. na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 4.

Nagradna igra održava se na portalu www.24sata.hr i to u 4 dnevna ciklusa. Jedan dnevni ciklus traje od 11:00 do 10:59 sati. 
Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre na web stranici www.24sata.hr pronađu link na nagradnu igru, te klikom na link uđu u obrazac za ispunjavanje podataka, ispune ga (svoje ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail te ime i prezime osobe kojoj poklanjaju drugu potrošačku karticu), odgovore na sigurnosno pitanje i klikom na gumb „Prijava“ uključe se u igru.

Članak 5.
Svaki sudionik (jedna e-mail adresa) može u nagradnoj igri sudjelovati s najviše jednom prijavom.

Članak 6.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 7.
Fond nagrada sastoji se od:
4 x Dvije Diners potrošačke kartice s 1.000,00 kn na njima (1 kartica za dobitnika i druga za osobu po izboru dobitnika)   
Jedinična vrijednost nagrade (PDV uključen): 2.000,00 kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 8.000,00 kn
Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.

Javno izvlačenje nagrada održat će svaki dan od 06. do 09. ožujka 2012. u 12:00 sati u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnici nagradne igre. Dobitnici se izvlače između svih sudionika prijavljenih u toku jednog ciklusa trajanja nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 9.

Imena dobitnika bit će objavljena u na internetskoj stranici www.24sata.hr najviše 8 dana nakon javnog izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 10.

24sata će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 11.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14
.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr.

Članak 15.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Sanda Lončar
Član Uprave društva
24sata d.o.o.

KLASA: UP/I- 460-02/12-01/118
URBROJ: 513-07-21-07/12-2
Zagreb, 01. ožujka 2012.

Komentari (8)
  • znaci mogu sudjelovati samo stanovnici Zagreba i blize okolice jer se nagrada mora podici u Zagrebu, kako da onda sudjeluje netko iz daljih gradova, npr. iz Pozege, Osijeka, kad mu se za te novce ne isplati ici do Zagreba i nazad... Kad drugi put budete pravili takve neke nagrade, napravite barem da se nagrada moze podici u svakome gradu, dakle da mogu sudjelovati ljudi iz cijele Hrvatske, a ne samo iz Zagreb grada....

    5. 3. 2012,   11:42
  • ...ma ne brinite!mogu ja preuzet vasu nagradu...uopce nije problem! =)

    5. 3. 2012,   22:18