Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravila nagradnog natječaja "Sajmovi zdravog življenja"

None Foto: Tea Tolic

Od 29.9. u 13 sati do 30.9. u 11 sati imat ćete priliku odgovoriti na nagradno pitanje jer 5 najkreativnijih, Astral i 24sata vode na Sajmove zdravog življenja!

ORGANIZATOR
Natječaj  "Sajmovi zdravog življenja" raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traže odgovor na nagradno pitanje: "Zašto biste htjeli posjetiti Sajmove zdravog življenja", raspisuje se u svrhu promocije 24sata d.o.o kao Organizatora.Nagradni natječaj traje od 29. rujna 2016. godine u 13h do 30. rujna 2016. godine u 11 h.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:
5x2 jednodnevne ulaznice za sajmove zdravog življenja koji će se održati na Zagrabačkom velesajmu

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje su registrirani korisnici i primaju glasilo portala 24sata.hr , osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 29. rujna 2016. godine u 13h do 30. rujna 2016. godine u 11 h odgovore na nagradno pitanje postavljeno unutar glasila portala.

Slanjem odgovora na nagradno pitanje i osobnih podataka: Ime, Prezime, Adresa. E-mail, Broj telefona prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu između od 29. rujna 2016. godine u 13h do 30. rujna 2016. godine u 11 h nakon čega slijedi odabir najboljih odgovora na postavljeno nagradno pitanje prema izboru Organizatora.
Autori najboljih odgovora na nagradno pitanje bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 1 dan od dana završetka natječaja. Ako dobitnik navedenom u roku ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. 

Komentiraj, znaš da želiš!