Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prekinula s dečkom i javno ga osramotila: 'Zaslužujem bolje!'

None Foto: Screenshot/youtube

Tiana je u jednom trenutku rekla kako je zahvalna što joj je njen dečko pokazao da zaslužuje bolje. I dok su svi u čudu gledali u nju, ona je nastavila razotkrivati svog dečka pred svima

Proslava 22. rođendana Tiane Peree iz Tekasa postala je hit na internetu. 

Osim njezinih prijatelja, na proslavi se pojavio i Tianin dečko. No, ono što nitko nije očekivao je da će Tiana iznijeti njegovu prljavu tajnu pred svima i - ostaviti ga. Ranije je otkrila da on održava vezu s nekom drugom djevojkom i čekala je najbolji trenutak da s njime prekine. 

Na Twitteru je objavila video svoje proslave, ali i govora koji je uz zdravicu trebao biti samo zahvala okupljenima. S čašama u ruci, prijatelji su slušali Tianu koja je u jednom trenutku rekla kako je zahvalna što joj je njen dečko pokazao da zaslužuje bolje.

I dok su svi u čudu gledali u nju, ona je nastavila razotkrivati svog dečka pred svima. Rekla je kako su svi znali da je htio imati seksualni odnos s drugom djevojkom, prisutnima je rekla i kako je fotografiju koju je poslao njoj poslao i toj drugoj i javno obznanila kako je njihova veza gotova.

Na Twitteru je video pogledalo više od šest milijuna ljudi, ima preko 200 tisuća 'lajkova' i nekoliko tisuća komentara. 

Komentari (27)
  • Gospode, o čemu vi pišete....... Boli me neka stvar za 22 godišnju polutinejdžericu iz nedođije što je prekinula s dečkom jer ju je varao...... Majko mila......

    21. 12. 2018,   06:52
  • a da je on obrnuto napravio bilo bi da ju vrijeda, pa bi svi onda napadali njega, a ovako ga svi podupiru.

    21. 12. 2018,   06:46
  • Po govoru već vidim kakva je

    21. 12. 2018,   07:30