Obavijesti

Viral

Komentari 4

Preminula supruga šalje mu sms poruke na mobitel

Preminula supruga šalje mu sms poruke na mobitel
1

Duh "The Thing" koji je opsjedao kuću prisilio je obitelj koja je tu prije živjela da se odseli. Izvlačio ih je iz kreveta na spavanju i dahtao im na uho

VIDEO

Frank Jones (59), udovac iz Lancashire (Velika Britanija) živi u sablasnoj kući koja ima reputaciju da je opsjednuta duhovima. Tvrdi da ga supruga koja je preminula prije pet godina proganja tekstualnim porukama na mobitel. Još prije 12 godina zvao je Fleetwood spiritualističku crkvu da istjeraju zlog duha koji ih je opsjedao. Gospođa koja je došla rekla je da je to muškarac koji je zapeo između dva svijeta. "The Thing" (Stvar) 37 godina prije, prisilila je obitelj koja je prije živjela u kući da se odsele. Obitelj Ross tvrdila je da ih je Stvar izvlačila iz kreveta dok su spavali. Osjećali su neobičan miris i činilo im se kao da im nešto diše na uho. Kad se Frank preselio u kuću prije 20 godina bio je skeptičan zbog legende. Ubrzo su se i njemu javili.
- Mislio sam da umišljaju. Ali u kući je stalno nešto lupalo i čudno mirisalo. Jedne noći dok sam ležao u krevetu, magla je prekrila cijelu sobu. Htio sam vikati, ali nisam mogao pustiti ni glasa. Kao da mi se lice paraliziralo - rekao je Frank.
Maureen (30), Frankova kćer, također je imala neugodne susrete s duhovima. Jedne večeri dok je bila sama, čula je korake.
- Otišli su u tatinu sobu. Čula sam kako se otvaraju pretinci. Zvučalo je kao da su provalnici - rekla je.
Prije pet godina umro je sin Steven (32) od tumora na mozgu. Samo tri mjeseca nakon, supruga Sadie (69) nije preživjela infarkt. Nakon njene smrti, došao je pred kuću i nije želio ući.
- Imao sam propušten poziv na mobitelu, a nije ni zvonio. Poziv je bio iz kuće, a kuća je bila prazna. Unutra se osjećao miris cigareta koje je pušila i njenog parfema - rekao je.
Obitelj prima čudne tekstualne poruke. Vjeruju da su od nje.
- Uvijek je imala mobitel uz sebe. Pokopali smo je s njim. U porukama su riječi koje bi ona upotrijebila. Ali ne piše s kojeg je broja poslano - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.