Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preslatka svinjica Gita traži novi dom: 'Volim mačke i pse'

None Foto: Facebook/ Azil Prijatelji Čakovec

Azil 'Prijatelji Čakovec' objavili su na svojoj Facebook stranici pomalo neobičnu objavu - svinjica Gita traži svog novog vlasnika. Voditeljica azila Aleksandra Hampamer rekla nam je nešto više o slatkoj roktalici

Azili su nam prepuni napuštenih pasa, neprestano vidimo objave da neka nova njuškica traži svoj zauvijek dom. Čini se kako ne traže samo psi i mace novi dom, ovog puta svinjica Gita iz Čakovca traži svoj zauvijek dom.

Foto: Facebook/ Azil Prijatelji Čakovec Upitali smo Aleksandru Hampamer, voditeljicu azila 'Prijatelji Čakovec' nešto više o ovoj patuljastoj svinjici.

'Gita je stara oko 6 godina, ima 45 kila i odlično se slaže s mačkama i psima. Traži dom u kojem će imati svoj komad dvorišta gdje i može kopati ako joj se prohtije te kućicu/štalicu s puno slame zimi. Jede mekinje, voće i povrće, a ponekad i suhi kruh te nema velikih potreba.'

Svinjica Gita je trenutno u okolici Čakovca, a obitelj je udomljava u sigurne ruke jer se seli. Ako vas je Gita očarala i imate uvjete za nju, javite se vlasnici na broj 099 4800 640.

Komentari (9)
  • mislim da bi je mnogi udomili u svojoj susnici u obliku speka i kobasica

    11. 9. 2018,   19:01
  • Svi komentari isti. Gdje vam je mašta?

    11. 9. 2018,   19:28
  • može kod mene u kotac ja jako volim svinjetinu

    11. 9. 2018,   14:13