Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prestravljeni vlasnik: Ukleta i jeziva lutka ozlijedila mi je oca

None Foto: Screenshot

Nakon što je njegov sin kupio navodno ukletu lutku za čak sedam tisuća kuna, Paul Steer, 54-godišnjak iz Engleske na desnoj je podlaktici pronašao sičućne ogrebotine...

Britanski su mediji prije nekoliko mjeseci pisali o navodno 'ukletoj' lutki koju su vlasnici odlučili prodati na eBayu nakon što su se u njihovoj kući počele događati poprilično čudne stvari. Lutku je tada na eBay aukciji za 866 funti tj. nešto više od sedam tisuća kuna kupio Lee Steer iz Rotherhama u Engleskoj. 

To mu, čini se, nije bila najpametnija odluka, barem ako je vjerovati pisanju engleskih medija poput Daily Maila. Naime, samo dva dana nakon što je lutka poštom stigla na adresu 30-godišnjeg Leeja i njegovih roditelja dogodio se prvi neobičan slučaj.

Bivši vlasnici lutke, supružnici Merrick. 

Njegov je otac Paul tog jutra na desnoj podlaktici pronašao neobične, sićušne ogrebotine...

- Moj je otac ujutro radio u podrumu, a lutka je tada još uvijek bila zapakirana u kutiji. Samo je u jednom trenutku začuo zvuk koraka, prisjetio se Lee. 

- Rekao mi je da je to malo neobično. Kasnije toga dana je gledao live-stream naše lutke i mami u nekom trenutku rekao da ga boli ruka. Podigao je rukav i pronašao šest ogrebotina. Meni se čini da su slične ogrebotinama na nozi supruga bivše vlasnice lutke. 

- Moj je otac vjernik. Rekao mi je da nije sretan činjenicom da nam je ta lutka u kući, izjavio je Lee za Daily Mail. 

On sam je, kaže, čuo neobične zvukove, vidio trepereća svjetla i razbijene predmete. 

- Jednom smo samo pričali o lutki i u tom se trenutku na zidu počela njihati slika. Prije nego nam je u kuću stigla lutka, takve se stvari nisu događale, rekao je Lee. 

Bivša vlasnica lutke Debbie Merrick kaže kako nije iznenađena neobjašnjivim događajima u kući obitelji Steer, ali i da joj je drago da je se riješila. 

Paranormalni događaji u kući obitelji Steer ili tek bujna mašta i želja za publicitetom? Procijenite sami. 

Komentari (28)
  • Bolje da je kupio lutku na napuhavanje..😀😀

    5. 8. 2017,   22:09
  • Dok si za lutku izdvojio 7000kn ne mozes rec da nemas nikakav poremecaj....

    6. 8. 2017,   09:29
  • I baš taman prije dolaska Annabelle u kina se objavljuje...zašto nije promo na članku?!

    6. 8. 2017,   09:32