Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prevario ju pa mu se osvetila: 'Gol ćeš proći glavnom ulicom'

None Foto: Twitter

Njegovo poniženje na glavnoj aveniji snimali su brojni prolaznici, smijući se pritom. Sve što je uspio barem djelomično skriti od kamera bilo je lice koje je prekrio ručnikom

Kolumbijac Jairo Vargas zauvijek će pamtiti trenutak kad je odlučio prevariti svoju suprugu, i to ne po dobru. Kad je žena, koju mediji nisu imenovali, otkrila da joj zakoniti sa svojom novom odabranicom provodi ugodne trenutke u motelu u priobalnom gradiću Barranquilli, smislila je slatku osvetu.

Jairu je rekla da će mu oprostiti, ali samo ako pristane gol leći na krov automobila i tako se provozati jednom od najprometnijih ulica u gradu.

Muškarac je na to pristao, a njegovo poniženje na Aveniji Maurrillo, snimali su brojni prolaznici, smijući se pritom. Sve što je uspio barem djelomično skriti od kamera bilo je lice koje je prekrio ručnikom. 

Ubrzo se pojavila i policija koja je Vargasa kaznila zbog nedoličnog ponašanja na ulici. Kaznu u protuvrijednosti od 1000 kuna morao je platiti i vozač automobila na kojem je Jairo ležao, piše The Sun.


 

Komentari (14)
  • Jake mu kazne.hehe.trebala si se prošetati s drugim 😃

    31. 5. 2019,   10:31
  • Pa i nije neka kazna... Da je morao hodati cestom, pa jos i bez rucnika, onda bo to bilo nesto.. Ovo je bezveze...

    31. 5. 2019,   09:27
  • Čisto sumnjam da je njegovim mukama kraj 😆😆

    31. 5. 2019,   08:56