Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prijateljicu tražila na Twitteru: 'Nisam ju vidjela 12 godina...'

None Foto: screenshot/Twitter

Brianna se sjetila "najbolje prijateljice" iz djetinjstva i krenula u potragu za njome. A gdje će najbolje pronaći staru prijateljicu, nego na društvenim mrežama - objavu je podijelilo 100 tisuća korisnika

Prije 12 godina Brianna iz Mississippija i Heidi iz Kalifornije postale su bliske prijateljice na krstarenju na Havajima. No, djevojke se nisu vidjele od 2006. godine kada su bile samo djevojčice. 

Brianna se sjetila "najbolje prijateljice" iz djetinjstva i krenula u potragu za njome. A gdje će najbolje pronaći staru prijateljicu, nego na društvenim mrežama. U petak je na svom Twitteru objavila: 

- Pozdrav, Twitteru! Ovu djevojku sam upoznala na večeri dok smo krstarile Havajima 2006. godine. Postale smo najbolje prijateljice te večeri i trebam vašu pomoć da ju pronađem. Nedostaje mi i voljela bih znati kako je. Molim vas dijelite objavu kako bismo se što prije našle - napisala je. 

Prije nego što je otišla spavati njezina objava je podijeljena tek devet puta, a zato se iznenadila kada je vidjela 100 tisuća dijeljenja kada se probudila. 

I, na njezinu sreću, 11 sati nakon što je objavila "potragu", javila se Heidi sa selfijem. 

- Čula sam da me tražiš - napisala je pod fotografiju. 

- Doslovno godinama nisam koristila Twitter i prva stvar koju vidim je da me netko traži. Puno prijatelja s kojima sam išla u osnovnu školu me alarmiralo - napisala je Heidi. No, iako je puno ljudi nagovaralo djevojke da se nađu, Heidi tvrdi da ima previše obaveza na fakultetu. 

Komentari (5)
  • Toliko o prijateljstvu... Nema vremena zbog fakulteta... Daj me nemoj...

    27. 11. 2018,   14:12
  • Lijepo je Heidi narasla

    27. 11. 2018,   14:24
  • sretno

    27. 11. 2018,   18:18