Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Prodajem djevičanstvo za pola milijuna kuna, treba mi za faks'

None Foto: Facebook

Pod pseudonimom Siena Payton, nedugo nakon svog rođendana u listopadu, postavila je oglas na web stranicu, a dosad je primila dvije ponude - jednu od 1000, a drugu od 10.000 dolara...

Tinejdžerica (18) iz Australije odlučila je preko interneta prodati svoje djevičanstvo za 100.000 australskih dolara (oko 475.000 kuna). Tim novcem želi pomoći roditeljima da otplate hipoteku i troškove njenog budućeg studiranja. 

Pod pseudonimom Siena Payton, nedugo nakon svog rođendana u listopadu, postavila je oglas na web stranicu, a dosad je primila dvije ponude - jednu od 1000, a drugu od 10.000 dolara. Ipak, nada se da će zaraditi više:

- To je premalo, želim 10 puta više. Ideju za prodaju djevičanstva dobila sam nakon što sam čitala svjedočanstva žena koje su tvrdile da su na tome zaradile milijune dolara. Dugo sam razmišljala i zaključila kako je najbolje da to učinim sad jer kasnije ću možda upoznati nekoga i ne želim d ata osoba čeka jer ja moram prodati djevičanstvo, kaže djevojka. 

Payton koja se nada da će upisati fakultet u Sydneyju kaže kako joj treba brza financijska pomoć jer će za fakultet morati kupiti puno knjiga.

- Želim i auto, i želim pomoći svojim roditeljima u plaćanju hipoteke i režija, dodaje.

Priča ove tinejdžerice ponovno je u Australiji potaknula raspravu o tome jesu li djevojke koje prodaju djevičanstvo prevara ili je riječ o prostitutkama koje se pretvaraju da su djevice. 

Većinu ovakvih aukcija promovira njemačka web stranica Cinderella Escorts. Payton kaže kako je svjesna priča o podvaljivanju prostitutki, ali nije sigurna jesu li istinite, piše news.com.au.

- Nije mi bitno koliko muškarac ima godina niti kako izgleda. Mora me poštivati i biti inteligentan. Tražim muškarce koji se brinu o žena,a daju komplimente i znaju što žele. Čekam vas da uzmete moju nevinost, napisala je u oglasu.

Dodala je i da će onome tko kupi njenu nevinost pokazati medicinske dokaze da je zaista djevica te da će ju, ako želi, moći pregledati i drugi liječnik kojemu kupac vjeruje. 

Svojim roditeljima Payton, proda li nevinost, ne planira otkriti otkud joj novac:

- Lagat ću. Vjerojatno ću im reći da sam dobila posao.

Komentari (42)
  • prodajem domaće purane jer nevinosti više nemam

    21. 11. 2018,   15:06
  • Zamisli ti budale koja da pola miliona kn da nekoj šlapi skine junf? Ja joj ne bi dao ni 5 kn...

    21. 11. 2018,   15:52
  • a kak da ja sad dam ponudu kad ste joj lice zamaskirali

    21. 11. 2018,   15:16