Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Prva mi je bila izvanzemaljka, bilo je vrlo bolno, ali i čudesno'

SAD: David Huggins (74) iz New Jerseyja tvrdi da se sjeća svog prvog seksualnog iskustva - u šumi s izvanzemaljkom. No, to mu nije bio prvi susret s popularnim 'malim zelenima'...

Ludih priča i teorija o izvanzemaljcima ima 'na tone', a jedna takva je i ova. David Huggins ima 74 godine i tvrdi da je prije 57 godina izgubio nevinost s - izvanzemaljkom.

- Sjećam se kao da je bilo jučer. Šetao sam kroz šumu i naletio na ženu koja je sjedila ispod drveta. Odjednom je ustala i krenula prema meni, a ja sam od uzbuđenja skinuo hlače najbrže što sam mogao. Ležeći na zemlji i gledajući u nju doživio sam intenzivan i bolan orgazam, a zatim sam se onesvijestio, kaže David iz New Jerseyja.

I dalje ne zna zašto je baš on odabran, no tvrdi da mu to nije bio prvi susret s izvanzemaljcima. Kad je imao osam godina, susreo se s 'tri dlakava tipa', piše Daily Mail.

- Igrao sam se ispod drveta kad me netko dozvao imenom. Okrenuo sam se i ugledao trojicu niskih dlakavih tipova s ogromnim očima. Krenuli su prema meni i mislio sam da se radi o čudovištima. Pobjegao sam u staju, a oni su se okrenuli i pobjegli, ispričao je David, koji tvrdi da je čak i posjetio 'izvanzemaljsko kraljevstvo'. Misteriozno biće s kojim je navodno izgubio nevinost nazvao je Crescent.

- Bila je prekrasna. Imala je predivno tijelo, iznimno dugačke nokte, ogromne oči i neobično blijedo lice. Ja sam je smatrao svojom djevojkom, iako je naš odnos bio na prijateljskoj razini, prisjetio se Higgins.

Komentari (88)
  • Mozda je vanzemaljac bio muski pa je zato bilo bolno

    20. 12. 2017,   13:45
  • Ček...vidio ju kako sjedi ispod drveta i odmah skinuo hlače? Uopće nije pervertit i predator....sirotu vanzemaljku silovao usred šume i hvali se time...mučki...

    20. 12. 2017,   13:45
  • LSD - generacija, najbolji su

    20. 12. 2017,   13:44