Obavijesti

Viral

Komentari 22

Punim gasom u brak: Dragu odveo u kamionu pred oltar

Punim gasom u brak: Dragu odveo u kamionu pred oltar
8

Mladi bračni par upoznao se prije četiri godine. Mladenka je htjela drugačiji dolazak i odlazak u Crkvu pa je muž predložio da sjednu u kamion. Svima u gradu bili su prava atrakcija

VIDEO

Željela sam drugačiji dolazak po mladu, a onda je moj muž predložio da sjednemo u kamion. Ionako je sve kod nas podređeno ovakvom načinu života. Odmah sam pristala, rekla je Kristina (25) koja se 10. kolovoza udala u Crkvi svetog Jurja u Đurđevcu za svojeg odabranika kamiondžiju Danijela (29).

Pokretanje videa...

Punim gasom u brak: Dragu odveo u kamionu pred oltar 01:10

- Kod nas je sve naopačke pa zašto bi dolazak po mladu bio normalan - rekla je uzbuđeno Kristina.

Ništa u njihovoj vezi nije klasično, a to dokazuje i hrabrost mladenke koja je prva upitala Danijela za spoj.

- Da sam ja njega čekala, načekala bih se, a možda i ne bih bila tu gdje smo sada - kaže Kristina.

- Svake nedjelje dolazio je u moju trgovinu gdje radim, vidjela sam ga dva, tri puta malo smo porazgovarali i baš mi se svidio. Onda sam se po selu raspitala o njemu jer ne idem ja na ništa nesigurno. Svi su mi rekli da je to jako dobar dečko i ako probam s njim neću zažaliti. I tako sam ja njemu poslala zahtjev na Facebooku i kada me prihvatio poslala sam mu poruku da li želi sa mnom na spoj - govori Kristina i dodaje kako je dobro što se prva javila jer je kasnije saznala da on voli kada njemu žena prva priđe.

Danijel je odmah pristao te su njegov prvi slobodni petak otišli na spoj u Karlovac u jedan restoran.

- Pazite ja sam njega vozila na spoj! On profesionalni kamiondžija na prvi spoj išao je sa mnom u autu dok ja vozim. Tada sam ga pitala kako vozim, a on je rekao super... A sada više ne želi sjesti sa mnom u auto, ne znam je l' to onda on mene lagao ili govorio istinu. Ionako mi je sad gotovo! - govori kroz smijeh Kristina.

Hodali su četiri godine, a cijela veza bila je na daljinu. Kada je Danijel dobio godišnji odmor nije bilo vremena za premišljanje, čitavu svadbu su organizirali u svega tri mjeseca.

- Nismo bili zaručeni to jest nije me zaprosio, sve smo na brzinu organizirali, ali zato što nisam dobila zaručnički prsten Danijel je prepustio meni da izaberem naše vjenčano prstenje - kaže Kristina.

Ne smeta joj veza na daljinu, kaže, što se mora nije teško. Imali su i vrijeme kada je bilo teško, nazvala je to doba prave kušnje.

- U bivšoj firmi radio je i tri, četiri tjedna u komadu a da se mi nismo vidjeli. To je bio vrlo težak period za nas. Nazvala bih to kušnjom, ali eto izdržali smo. Sada radi u bjelovarskoj firmi i svaki vikend mu je slobodan tako da nam je sada super - kaže Kristina. 

- Na sve sam pristala uz njega, ne smeta mi ovakav život i brak na daljinu. Slažemo se i sretni smo, a to je najvažnije - zaključila je Kristina.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković