Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Putnici i stjuardesa se na letu 'pomlatili' jastucima

None Foto: YouTube 3

Rat jastucima izbio je spontano, a putnicima se pridružila i vesela stjuardesa njemačke kompanije Lufthansa koja nije mogla skinuti osmijeh s lica

Tučnjava jastucima slučajno je izbila na Lufthansinom letu od Tel Aviva do Frankfurta dok je stjuardesa putnicima dijelila jastuke. Netko od putnika drugom putniku je dobacio jastuk i odjednom su počeli letjeti na sve strane. Umjesto da zamoli putnike da prestanu s djetinjarijama, stjuardesa im se pridružila ne mogavši skinuti osmjeh s lica dok je okolo bacala jastuke. Konačno je vesela stjuardesa njemačkog avioprijevoznika pobjegla, a kolegica ju je povukla u prednji dio aviona, kao da ju spašava, a među putnicima se prolomio pljesak.
- To nam je znatno umanjilo napetost. Jastuci su letjeli posvuda, nisam mogao vjerovati što se zbiva. Svi su se smijali i ostali dobro raspoloženi do kraja putovanja - rekao je neimenovani putnik dodavši kako bi tučnjava jastucima trebala postati stalna politika kompanije. Još se ne zna hoće li kompanija kazniti stjuardesu zbog 'neprikladnog' ponašanja, no na YouTubeu gdje je objavljena snimka, mnogi su komentirali da nikad više neće letjeti Lufthansom ako stjuardesa dobije otkaz. Po pisanju Daily Maila, u avionu je bilo najviše Francuza, a letjeli su na visini od 6.100 metara.

Komentari (20)
  • i ovo je neka vijest majko mila

    14. 8. 2010,   10:13
  • haha fora

    14. 8. 2010,   10:13
  • ovo je prelijepi početak za sve one koji se boje letenja...bravoooooo

    14. 8. 2010,   10:13