Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Putuju svijetom goli i uživaju, a ovo ljeto bili su i na našoj obali

Nick i Lins su Belgijci u ranim tridesetima i obožavaju biti goli. Zajedno putuju svijetom i svoje avanture objavljuju na Instagramu. Na ovogodišnjem popisu našla se i Hrvatska

Ovaj zaljubljeni par iz Belgije putuje svijetom gol i redovito objavljuje fotografije na Instagramu. Nick i Lins uživaju u nudizmu, a tijekom svojih putovanja otkrivaju mjesta na koja 'obični' kupači ne zalaze.

U nudizam su se zaljubili prije nekoliko godina slučajno ušavši u saunu. Ovo ljeto bili su i na našoj obali, točnije na Cresu i Murteru, a u Crnoj Gori upoznali su vlasnika kampa u kojem su ljudi doslovno po cijele dane goli. Tada su shvatili da se golotinji pristupa na mali milijun načina.

- Tek kad je morao napustiti kamp se odjenuo, a čim se vratio odmah je sve skinuo sa sebe. Izgledalo je kao da je alergičan na tekstil, kaže belgijski par kroz smijeh o vlasniku kampa.

Ipak, naišli su i na neugodnost u Grčkoj, kad im je sredovječna žena rekla da je golotinja u Grčkoj zakonom zabranjena, dok su u Albaniji morali biti oprezni da ih nitko ne vidi, piše Daily Mail.

Kod kuće su goli kad su sami, no prema svojim gostima imaju poštovanja. Ono što ih privlači kod nudizma je osjećaj slobode.

- Kad ležiš gol u travi i istovremeno osjetiš sunce i vjetar kako prolaze kroz tvoje tijelo - nešto neopisivo, tvrde Nick i Lins, koje na Instagramu prati više od sedam tisuća korisnika. Imaju i svoju web stranicu na kojoj dijele vlastita iskustva.

Komentari (31)
  • I ja volim hodati gol po stanu

    3. 10. 2017,   19:03
  • Preporučila bih im da dođu u predivni Vrsar u največi nudistički kamp u Europi (još i u bivšoj Jugi je bio največi*); "Koversada"!!!☆☆☆☆☆ Odmah do kampa je i swinger plaža,a mislim da nebi imali NIŠTA PROTIV...!!!♡

    4. 10. 2017,   06:37
  • ma neka ih nikome ne rade ništa loše haha nitko ih ne mora gledat

    3. 10. 2017,   19:35