Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Qashqai će dijeliti sva tri moja vozača, ja ću biti suvozačica'

Štefica Hlad (61) iz Zaprešića stigla je na primopredaju Nissan Qashqaija u društvu supruga i zeta. Štefica je izvučena 14. studenog u prostorijama redakcije 24sata

Lijepo, prekrasno, neopisivo... Ma ne znam više koji epitet bih dala ovome. I dalje ne mogu vjerovati, izvan sebe je Štefica Hlad (61) iz Zaprešića, dobitnica Nissan Qashqaija u nagradnoj igri 24sata. Štefica je na primopredaju u Autokuću Baotić stigla u društvu supruga Vlade i zeta Tomislava.

Primopredaja Nissan Qashqaija | Autor: Zarko Basic/PIXSELL Foto: Zarko Basic/PIXSELL

- U kući imam tri vozača pa će oni dijeliti ovaj auto. Suprug, kći i zet. Meni je ipak najudobnije na suvozačkom sjedalu, tamo sam najsigurnija, nastavlja kroz smijeh Štefica i otkriva:

- Pretplatnik sam 24sata, igram vaše nagradne igre godinama i ovo mi je prva nagrada. Bila bih sretna s bilo kakvom nagradom, ali auto je ipak auto. I dalje sam van sebe od sreće, iskrena je Zaprešićanka.

Primopredaja Nissan Qashqaija | Autor: Zarko Basic/PIXSELL Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Automobil za prvi put i nije loša nagrada, zar ne? Štefica je ponosno sjela u svog novog limenog ljubimca i odvezla se kući u sigurnom društvu supruga i zeta.

Tema: Igra bez granica!

Komentari (3)
  • Dobitci uvijek odu nekom iz Zagreba i okolice.

    9. 12. 2017,   11:00
  • valjda neće biti:" zete, a šta sad?" , sad zovi hak

    11. 12. 2017,   09:43
  • Sta vise igram vise mi se cini da je su ove igre namistene...

    12. 1. 2018,   07:16