Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Radnik snimio 'bezglavog duha koji je u naručju nosio dijete'...

ENGLESKA: Radnik Chris Chalker obavlja građevinski posao na jednoj starinskoj kući u Bristolu. Tvrdi da je kuća puna paranormalnih pojava pa je odlučio snimiti jedan od primjera...

Postojanje duhova već je urbana legenda, a na internetu se gotovo svakodnevno pojavljuju nove fotografije i videozapisi koji to 'dokazuju'. Jedna takva u nizu dolazi iz engleskog Bristola, gdje je građevinski radnik Chris Chalker navodno snimio duha.

On je zajedno s kolegom radio na renoviranju jedne starije kuće gregorijanske arhitekture, kad se pred njima pojavio 'bezglavi duh koji je u naručju nosio dijete'.

- Nešto se počelo događati pa sam odlučio to snimiti. Ovo nije prvi put da smo primijetili čudnu pojavu u ovoj zgradi. Prvi put je moj kolega ostavio kutiju cigareta preko noći, a ujutro je bila izbušena na 20 mjesta, kaže Chris.

Mirror piše da je drugi put u podrumu žarulja eksplodirala sama od sebe, a kad su se spustili da stave novu, ona je već bila postavljena.

- Pričali smo s radnicima koji rade kat iznad nas i rekli su da nisu bili u podrumu, tvrdi Chalker, koji smatra da je moguće da je obitelj koja je u toj kući živjela u 18. stoljeću u podrumu držala roblje. Zaključio je da je u pitanju previše slučajnosti i da bi kuća mogla biti ukleta.

Komentari (12)
  • Ja da, kao dokaz tome da duhovi stvarno postoje, pogledaj samo koliki broj mrtvih ljudi glasa za HDZ u Hrvatskoj.

    15. 11. 2017,   22:10
  • da baš ga je snimio 100 posto duh

    15. 11. 2017,   22:14
  • Zar nemaju svjetla.

    15. 11. 2017,   22:55