Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Riješili su misterij? Čudovište iz Loch Nessa nađeno 'mrtvo'

None Foto: Facebook

Čudovište iz Loch Nessa ne samo da je bilo stvarno već je sada i mrtvo. Tako piše britanski Metro koji je objavio fotografije vrlo neobičnih posmrtnih ostataka...

Čudovište iz Loch Nessa ne samo da je bilo stvarno već je sada i mrtvo. Tako piše britanski Metro koji je objavio fotografije vrlo neobičnih posmrtnih ostataka. 

Ljudi diljem svijeta raspravljali su je li zaista riječ o mitskom čudovištu

Neki su pak propitivali autentičnost snimaka jer je vrlo čudno da se unutar kostura nalaze još uvijek čitavi unutarnji organi. 

Odgovor je na kraju dala organizacija Help2Rehome Scotland rekavši da je kostur korišten za snimanje TV emisije.

Misterij Loch Nessa, dakle, još uvijek nije razriješen. 

Komentari (48)
  • Pazi clanka,misterij rijesen,rekli su da su koristili kostur za snimanje serije,misterij ipak nije rijesen.Pa vi se sprdate.

    30. 6. 2016,   21:13
  • koji glup naslov a jos gluplji tko ga napisa.

    30. 6. 2016,   21:24
  • "Misterij rješen... nitko nema pojma o čemu se radi... Misterij ipak nije riješen." Na ovo se može svesti cijela novinarska intelektualnost i sposobnost (čast izuzetcima). Poštovani novinaru članka, kao prvo, imaš li uopće dara napisati 13 smislenih rečenica, znaš one sastave koje si pisao u OŠ? Drugo, kad vec navodis tudje natpise, onda fino koristis navodnike, citati... (isto znanje iz OŠ). Dolazim do zaljučka da za novinara ne treba ni OŠ, dovoljno je samo znati koristiti google translate.

    30. 6. 2016,   21:37