Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rodila deveto dijete na sjedalu novog auta

None Foto: 24sata/ilustracija

Jedan sin je plakao, drugi je htio vidjeti kako to izgleda, a treća kći je nestala iz auta. Sve to dogodilo se tijekom porođaja u novom automobilu

Obitelj Harrah iz Sjedinjenih Država koja broji 11 članova već se navikla na posjete rađaonici. No ovaj put nisu stigli do tamo. Mami Sherry su trudovi počeli još u kući, tako da je morala poroditi na kožnatim sjedalima u novom džipu. Uz nju je bila cijela obitelj jer su prije bolnice mislili odbaciti djecu u školu.
- Rekla sam suprugu da neću stići do bolnice, no on mi nije vjerovao. Tek kad mi je vodenjak puknuo, postao je svjestan situacije, ali je već bilo kasno. Beba je počela izlaziti - rekla je ponosna majka.
Jedini problem bila je mala gužva u vozilu jer je svako dijete htjelo nešto drugo.Tako je izbio blagi kaos. Jedan je sin plakao, drugi je htio vidjeti kako to izgleda, a treća kći nestala je iz automobila, prenosi Charleston Daily. Kad je beba izašla, roditelji je nisu uspjeli uhvatiti pa je samo skliznula na pod. Na sreću, nije se ozlijedila. U bolnicu je Sherry došla bez hlača, na što kaže da joj je to bila jedna od neugodnijih situacija u životu. Na kraju je sve završilo sretno. Otac David je odvezao djecu u školu te obrisao nova sjedala, a za mamu Sherry i malu Carlee, kako su je nazvali, su se pobrinuli u bolnici.

Komentiraj, znaš da želiš!