Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rodila na dan vjenčanja: Usred prvog plesa pukao joj vodenjak

None Foto: Caters News 3

U jednom trenutku plesala sam s mužem, a u drugom rađala našu kći. Bilo je to veliko iznenađenje, no učinilo je naš dan vjenčanja još posebnijim, kazala je Britanka Dannie Mountford

Gosti na vjenčanju Dannie (19) i Carla Mountforda (18) u West Midlandsu slavili su bez mladenaca nakon što je trudnoj mladenki usred prvog plesa puknuo vodenjak.

GAVE BIRTH AT WEDDING | Autor: Caters News Foto: Caters News Par je nakon samo nekoliko plesnih koraka napustio salu i taksijem na početku slavlja 18. prosinca odjurio u bolnicu kako bi pred jutro idućeg dana dočekao rođenje djevojčice Jasmine. 

GAVE BIRTH AT WEDDING | Autor: Michael Scott/Caters News Foto: Michael Scott/Caters News

- U jednom trenutku plesala sam s mužem, a u drugom rađala našu kći. Bilo je to veliko iznenađenje, no učinilo je naš dan vjenčanja još posebnijim. Dok smo plesali osjetila sam kako mi nešto curi niz nogu. U vjenčanici sam bila sve dok me nisu odveli u bolničku salu. Cijela je bila natopljena plodnom vodom - priča za Mirror mlada majka. 

Svadbeno slavlje Dannie i Carl napustili su oko 22.30 sati, no gosti su ostali častiti se bez njih. 

- Nismo uspjeli ni zarezati svadbenu tortu. Jasmine je dobro i ona je definitivno najljepši svadbeni dar koji smo dobili - kazala je Dannie koja nekoliko dana nakon poroda s prinovom puštena kući.  

GAVE BIRTH AT WEDDING | Autor: Michael Scott/Caters News Foto: Michael Scott/Caters News

Komentari (25)
  • Uznapredovala tehnologija...moderne mladenke... ne čekaju 9 mjeseci... rađaju nakon samo 9 sati braka...

    2. 1. 2018,   14:28
  • a jesu li bar na vrime pokupili kuverte ??? Malo šale neka im je sa sričom !

    2. 1. 2018,   13:28
  • To majstore,sve u jednom danu,kad je stres nek je zemljotres,a ne na rate,još da su blizanci mo'š odmah sutra tražiti razvod

    2. 1. 2018,   15:56