Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ružan si': Dobila otkaz jer je uvrijedila putnika u zračnoj luci

Na nadzornoj kameri jasno se vidi kako se zaštitarka na njujorškom aerodromu smije putniku, trga papirić i piše uvredu na njega. Putnik ne bi reagirao da mu prijatelji nisu savjetovali da zlostavljanje treba zaustaviti

Zaposlenica na jednom njujorškom aerodromu dobila je otkaz jer je jednom putniku 'poklonila' komad papira na kojem je pisalo 'ružan si'.

Putnik Neal Strassner (40) prolazio je krajem lipnja kroz sigurnosnu kontrolu u međunarodnoj zračnoj luci Greater Rochester kada mu je zaštitarka predao komad papira na kojem su bile ispisane pogrdne riječi.

PANIKA U LONDONU Ušetao s noževima u aerodrom pa ga 'skinuli' elektro-šokerom

Strassner je prvo mislio da je smeđi papirić neko smeće pa ga nisam otvorila kada mi ga je dala. Nakon što sam se već udaljio, viknula je za mnom: 'Nećeš otvoriti papirić?'

Kada je napokon otvorio papirić, vidio je poruku, stavio je nazad u džer i odletio za Kansas.

Na nadzornoj kameri jasno se vidi kako se zaštitarka na aerodromu smije putniku, a čim je Strassner otišao, ponovno trga karton, valjda za svoju sljedeću 'žrtvu' kojoj će se ismijavati.

Strassner ne bi niti  reagirao da priču nije ispričao par prijatelja, a oni su mu rekli kako to mora prijaviti jer bi se zlostavljanje moglo nastaviti. 
 

Komentari (27)
  • Rasizam...tako bi se to zvalo da je on njoj dao takvu poruku...

    17. 8. 2019,   14:53
  • Čuj nju...... Jbt, jel ta ima ogledalo......

    17. 8. 2019,   15:06
  • Bitno da je ona top model

    17. 8. 2019,   14:58