Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

S 18 imao četvero djece: 'Prvi put sam se seksao sa sedam...'

Austrijanca Marcella su mnogi pitali zašto ne koristi kondome. On je u jednoj emisiji rekao da mu penis ne stane u kondome normalne veličine...

Austrijanac Marcell postao je poznat javnosti kad je kao 18-godišnjak dobio četvrto dijete. Inače, Marcell (20) ima četvero djece s tri djevojke. Mnogi su se pitali zašto ne koristi kondome.

OBJASNIO JE S 18 čeka četvrto dijete: 'Kad mi je penis prevelik za kondom'

On je u jednoj emisiji odgovorio na to pitanje. Rekao je kako njegov penis ne stane u kondome normalne veličine. Nakon te izjave je namignuo.

Marcell je sada opet zvijezda emisije 'Teenager werden Mütter', austrijske ATV televizije. Pohvalio se kako se prvi puta seksao sa samo sedam godina.

MAJKA IMA 25 Iz tri veze: Ima tek 18 godina i već čeka svoje četvrto dijete?!

Njegova bivša djevojka Kerstin koja je rodila dvije djevojčice u vezi s njim, hvalila se da se prvi puta seksala s devet godina. No na Facebooku se javila Marcellova djevojka Vanessa koja je napisala da Marcell laže.

No činjenica je da se morao dosta rano seksati prvi puta u životu budući da je s 14 godina već postao tata, prenosi OE24. 

Komentari (88)
  • Koji je smisao i poruka ovog članka?

    12. 1. 2019,   08:14
  • Sto sad propagirate da dica od 7 godina imaju seks , društvo ne može ni biti normalno pored ovakvih clanaka, di su tajne sluzbe da spriječe ovakve budalastine

    12. 1. 2019,   09:22
  • Bolesno.

    12. 1. 2019,   08:14