Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sakupljaj kupone iz 24sata i osvoji fantastičnu Hondu HR-V

None Foto: Promo

Sakupi deset kupona i uz malo sreće odvezi se u Hondi HR-V, automobilu koji je savršeno usklađen s vašim potrebama - kombinacija je udobnosti, stila i vrhunske ekonomičnost

U petak počinje nova nagradna igra u kojoj uz samo deset nagradnih kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti fantastičan automobil - Hondu HR-V.

Honda HR-V je Crossover coupe-a i SUV-a s najboljim značajkama oba tipa automobila. Ima snažan izgled zbog izraženih branika i prednje maske dok isijava sportski stil svojim izraženim linijama i skrivenim ručkama zadnjih vrata. Moć HR-V-a nije samo u izgledu. Sva njegova poboljšanja imaju svoju svrhu. Čak ga i njegove isklesane linije čine aerodinamičnijim, što osigurava laku i ekonomičnu vožnju.HR-V je briljantno dizajniran kako bi se prilagodio okolini. HR-V je savršeno usklađen s vašim životom - kombinacija udobnosti, stila i vrhunske ekonomičnosti. Pruža vam najbolje od svega; izvrsnu upravljivost i vrhunsku ekonomičnost.

Od petka, 18. listopada do nedjelje, 27. listopada, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U ponedjeljak 28. listopad i utorak, 29.listopada 2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih sa traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 700, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – "Zaigraj i osvoji sjajnu Hondu".

Niti jedna kuverte koja u sebi sadrži deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 12. studenog 2019., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

PRAVILA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri "Zaigraj i osvoji sjajnu Hondu", koja se održava u jednom kolu od 18. 10. do 27.10. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

 

Komentari (16)
  • Kad u ovoj nenamjestenoj nagradnoj igri dobijem fantasticnu Hondu hrv (to je po Hrvackoj dobila ime), prvo sto cu napraviti je to da cu... samo malo, neko mi zvoni...

    17. 10. 2019,   16:58
  • dobar auto, prodaje se odlicno u svijetu... osim u hrvatskoj.. prva honda hr-v je bila ispred svog vremena, kad je izasla nije bilo potraznje za SUV gradskom klasom.

    18. 10. 2019,   17:04
  • A toce dobit sigurno neki admir iz hercegovine zbog toga sto vjesto brise komentare da ostala populacija ne vidi istinu.

    21. 10. 2019,   13:07