Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sami ste u Rimu? Ne morate biti, iznajmite Instagram dečka

None Foto: AHMED JADALLAH/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Turistička tvrtka u Rimu nudi ekskluzivnu mogućnost obilaska 'vječnog grada' s lažnim dečkom koji će biti prikazan na društvenim mrežama. Kažu da je 'unajmljeni dečko' bolji od pravog

Sami ste na putovanju u Rim? Iznajmite si lažnog dečka koji će vas voditi u razgledavanje 'vječnog grada'. Tu jedinstvenu paket uslugu ponudila je Internet platforma 'Insta Boyfriend Rome Private Tour' koju je stvorila tvrtka 'Roma Experience', osnovana 2009. godine, i koja djeluje u sektoru turističkog poslovanja, prenosi talijanski HuffingtonPost.

Foto: Ivan Grgat/24sata

Tvrtka organizira obilaske Rima s lažnim dečkom koji će biti prikazan na društvenim mrežama. Po želji možete dobiti trosatni posjet najpoznatijim mjestima u glavnom gradu, zajedno s 'unajmljenim' dečkom, koji je također profesionalni fotograf.

Angažirani fotografi prate turiste u ulicama Rima, a sve kako bi omogućili 'živjeti kao model za jedan dan' i podijeliti slike na Instagramu. Cijena svega je prava sitnica. Privatni obilazak nudi agencija na 735 eura i uključuje najpoznatije spomenike Rima, kao što su Koloseum, Sikstinska kapela i Vatikan, a dodavanje Instagram dečka košta 350 eura više.

Ukratko, nije baš jeftin servis, ali 'Rimsko iskustvo' naglašava da je to zaista vrijedno jer je 'unajmljeni dečko' bolji je od pravog.

Insta-dečko, se zapravo ne žali jer zarađuje, on je tu samo za turistkinje i stoga nije ometen, ali prije svega je i profesionalni fotograf koji neće naljutiti tu 'djevojku' zbog nekih neuspješnih snimanja. 

Komentari (33)
  • A cura nema?🤔

    29. 1. 2019,   10:07
  • zdipim prvog prolaznika za 0 kuna

    29. 1. 2019,   12:15
  • ovo mi lici na eskort uslugu😊😊😊

    29. 1. 2019,   10:10