Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samo jednim kuponom osvoji 1000 kuna goriva na Croduxu

None Foto: ilustracija 3

Nagradna igra traje pet dana, a dovoljno je poslati samo jedan kupon. Što ih više pošaljete, veće su vam šanse za osvajanje ove vrijedne nagrade. Kuponi na navedenu adresu moraju stići do 11. svibnja

Nema odmora jer nova nagradna igra kreće od utorka. Ovoga puta je još jednostavnija i dovoljan vam je samo jedan kupon za osvajanje vrijedne nagrade.

Dolazi ljepše vrijeme, uskoro je sezona godišnjih, a cijene goriva su neumoljive. Zato vam mi darujemo 1000 kuna goriva, a sve što trebate napraviti je poslati jedan jedini kupon.

Od 25. do 29. travnja svakoga dana ćemo u tiskanom izdanju 24sata objavljivati po jedan nagradni kupon. Sa samo jednim kuponom možete osvojiti glavnu nagradu, gorivo u vrijednosti od 1000 kuna. Sve što treba napraviti je u periodu trajanja nagradne igre izrezati barem jedan nagradni kupon, ispuniti ga traženim informacijama i poslati na adresu P.P. 923, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Osvoji 1.000 kuna goriva”. Što više kupona pošaljete, veće su vam šanse za osvajanjem nagrade.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su stignu na navedenu adresu do četvrtka, 11. svibnja 2017. do 9 sati. Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije “24sata”, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije u četvrtak, 11. svibnja 2017. godine nakon 10.

Komentari (7)