Obavijesti

Viral

Komentari 9

Samo u 24sata: Igraj pa osvoji SUV Citroën C3 Aircross

Samo u 24sata: Igraj pa osvoji SUV Citroën C3 Aircross

Samo u tiskanom izdanju 24sata od ponedjeljka možete pronaći nagradne kupone te ih poslati na navedenu adresu, a uz malo sreće SUV Citroën C3 Aircross može postati vaš

VIDEO

U ponedjeljak (28. siječnja) krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz deset kupona možete postati vlasnik novog SUV Citroën C3 Aircrossa.


SUV Citroën C3 Aircross utjelovljuje dizajnerska obilježja marke Citroën i unosi dašak svježine u svijet kompaktnih SUV vozila. Izvana se ističe jedinstvenim oblikom i ponudom personalizacije bez premca, koji mu daju odvažan stav. Iznutra se odlikuje inovativnom udobnošću u znaku marke Citroën proizašlom iz programa Citroën Advanced Comfort®, osobito za još veću prostranost, modularnost i osvijetljenost. 


SUV Citroën C3 Aircross uklapa se u suvremeni način života, umrežen je i nudi sve tehnologije koje olakšavaju život u gradu, kao i na otvorenoj cesti.


Od ponedjeljka, 28. siječnja, do srijede, 6. veljače svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10  kupona. U četvrtak, 7. veljače, i petak, 8. veljače 2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti


U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih s traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 923, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Citroën C3 Aircross”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Ni jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10  kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 18. veljače 2019. godine, do 9 sati.
Nagrada će se istog dana nakon 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.