Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samo u 24sata: Igraj pa osvoji SUV Citroën C3 Aircross

Samo u tiskanom izdanju 24sata od ponedjeljka možete pronaći nagradne kupone te ih poslati na navedenu adresu, a uz malo sreće SUV Citroën C3 Aircross može postati vaš

U ponedjeljak (28. siječnja) krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz deset kupona možete postati vlasnik novog SUV Citroën C3 Aircrossa.


SUV Citroën C3 Aircross utjelovljuje dizajnerska obilježja marke Citroën i unosi dašak svježine u svijet kompaktnih SUV vozila. Izvana se ističe jedinstvenim oblikom i ponudom personalizacije bez premca, koji mu daju odvažan stav. Iznutra se odlikuje inovativnom udobnošću u znaku marke Citroën proizašlom iz programa Citroën Advanced Comfort®, osobito za još veću prostranost, modularnost i osvijetljenost. 


SUV Citroën C3 Aircross uklapa se u suvremeni način života, umrežen je i nudi sve tehnologije koje olakšavaju život u gradu, kao i na otvorenoj cesti.


Od ponedjeljka, 28. siječnja, do srijede, 6. veljače svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10  kupona. U četvrtak, 7. veljače, i petak, 8. veljače 2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti


U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih s traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 923, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Citroën C3 Aircross”.


Ni jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10  kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 18. veljače 2019. godine, do 9 sati.
Nagrada će se istog dana nakon 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

Komentari (9)
  • dizel ili benzin?

    25. 1. 2019,   17:21
  • Dobar autić :) inače opet ste pobrkali datume izvlačenja , utorak nije 18 kako ste napisali gore u tekstu. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 18. veljače 2019. godine, do 9 sati.

    5. 2. 2019,   09:48
  • Ko odabrava dizajn ovakvih grozota od auta?

    26. 1. 2019,   12:12