Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saša svim psima želi pomoći: Brine se u azilu o njih čak 750

None Foto: Screenshot/YouTube/Sasha's Shelter

Kad smo tamo došli prizor je bio nevjerojatan, zapravo ne samo prizor nego i osjećaj kada te okruži 400-500 pasa, i svi su dobri, i žele se maziti i igrati, kažu autori filma o Saši

Saša Pešić, živi u Nišu i vodi dva improvizirana skloništa za napuštene pse lutalice. Bine se o čak 750 pasa. Nedavno je o njemu snimljen dokumentarni film. 

Saša je dosad uspio udomiti oko 500 pasa no svaki dan mu dolaze novi.

- Kad smo tamo došli prizor je bio nevjerojatan, zapravo ne samo prizor nego i osjećaj kada te okruži 400-500 pasa, i svi su dobri, i žele se maziti i igrati, a ti ih ne stigneš sve pomaziti - kaže ekipa filma. 

- Ono što je još više nevjerojatno je Sašina želja da nahrani sve pse, da im pruži neophodnu veterinarsku pomoć i uvjete za život. A pomoć? Skoro da je i nema. Zato smo i odlučili snimit film o Saši i pokušamo pomoći koliko je to moguće - objavili su. 

 

Komentari (5)
  • Dobri covjece, Bog te pozivio!

    23. 10. 2019,   19:45
  • Neki su anđeli na zemlji poput ovog čovjeka koji žele puni empatije spasit svačiji život pa i životinjski a oni pak drugi, sociopati se hvale ubojstvima životinja, to im je zapravo i "sport"! RESPECT 👍👍👍🐶

    23. 10. 2019,   18:17
  • Zna itko na koji racun mu se moze poslati za pomoc? Predivna prica. Takav covjek zasluzuje respect.

    2. 11. 2019,   12:32