Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sedam gasitelja postali tate u razmaku od svega par mjeseci

Oklahoma: U razmacima od po nekoliko mjeseci u sedam obitelji vatrogasaca rođeno je pet djevojčica i dva dječaka. 'To je kod nas normalno, svi smo mi jedna vatrena familija', kaže supruga jednog od njih

U manje od godine dana, sedam od ukupno 20 vatrogasaca iz vatrogasne službe Glenpool u američkoj saveznoj državi Oklahomi postali su očevi.

- Valjda je nešto čudno u vodi - našalila se supruga jedna od vatrogasaca. 

- To je kod nas normalno, svi smo mi jedna vatrena obitelj - objasnila je Sarah Hutchinson, supruga jednog od novopečenih očeva za Fox News. Njezin muž Dustin sa svojom kćeri Henley je skroz lijevo na fotografiji. 

Svi su jedno veliko društvo

Ekipa je čekala da se rodi i posljednja beba tako da se svi zajedno mogu fotografirati. Rođeno je pet djevojčica i dva dječaka, s time da najstarije dijete ima 15 mjeseci, a najmlađe samo četiri tjedna. 

Na jednoj od fotografija sedam ponosnih očeva pozira sa svojom djecom, a na drugoj djeca leže na njihovim vatrogasnim jaknama.

Mama Hutchinson, koja je kćer Henley rodila u siječnju, objašnjava da je svih sedam obitelji u prijateljskim odnosima.

- Glenpool nije baš veliki grad, imamo samo jednu vatrogasnu službu, Ne bih mogla preživjeti da se ne družim sa suprugama drugih vatrogasaca - kazala je. 

- Iskreno, bilo je malo teško dobiti da svih sedmero surađuju za zajedničko fotografiranje, bilo je dosta smijeha - rekla je Melanie Todd, supruga jednog od vatrogasaca za CBS. - Stvarno se svi intenzivno družimo pa nam je jako drago da smo na kraju ipak uspjeli uslikati bebe s njihovim tatama. Sada se veselimo tome što ćemo ih gledati kako odrastaju svi zajedno - kaže Melanie.

Sve dečki i njihove žene provode vrijeme zajedno i na poslu i u slobodno vrijeme, rekao je jedan od vatrogasaca za CBS News.

- Mi smo malo drugačija ekipa. Odlazimo na pecanje, izlazimo. I poklopilo se da svi imao djecu od jedne godine. Super je ispalo - zaključuje. 
 

Komentari (21)
  • Dok su oni bili na zadatku, netko je "gasio".

    23. 5. 2018,   21:19
  • kaze se vatrogasci btw

    23. 5. 2018,   21:04
  • Jedan od njih je vrlo aktivan ,vjerojatno šef dobro koordinira radne smjene i slobodno vrijeme

    23. 5. 2018,   21:56