Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksali se na piramidi i završili u zatvoru: 'Ništa im nije sveto'

None Foto:

Nakon što se danski fotograf Andreas Hvid sa partnericom poseksao na vrhu Velike piramide u Gizi i to ovjekovječio završio je u egipatskom zatvoru. Tvrdi da je to bila samo poza i da se nisu seksali

Egipatske vlasti pokrenule su istragu o slučaju danskog fotografa Andreasa Hvida nakon što je fotografija u seksualnoj pozi i snimka sa vrha Velike piramide u Gizi prikazana javnosti. 

'STRPAJTE IH OBOJE U ZATVOR!' Gnjev u Egiptu: Danac objavio snimku seksa na vrhu piramide

Naime, fotografije i snimke završile su na internetu i izazvale bijes u Egiptu. Nadležno ministarstvo antikviteta proslijedilo je snimke državnom tužiteljstvu, a ministar Khaled el Anany za medije je izjavio da je Hvidov čin teška povreda javnog morala. Odmah je zatražio istragu. Andreas Hvid i njegova partnerica uhićeni su i sudit će im se.

Na snimci se vidi kako se par penje na vrh 4500 godina stare piramide, s pogledom na Kairo.

Na kraju snimke žena skida majicu. Video je ponovno objavljen na YouTubeu, no mnogo više pažnje privukla je fotografija objavljena na Hvidovoj internetskoj stranici, na kojoj je par leži na vrhu piramide, u vrlo eksplicitnom položaju. 

Fotografija klinča na piramidi izazvala je lavinu negativnih komentara u toj konzervativnoj muslimanskoj zemlji, u kojima se ističe da je 'Hvidov uradak uvredljiv'.

Fotograf tvrdi da su čekali da se područje oko piramida isprazni. Kad su se smanjile gužve počeli su se penjati. 

- Oboje smo upali u euforiju kada smo stigli na sam vrh - izjavio je Andreas te zanijekao da je bilo do seksa na vrhu piramide.

- Nije bilo seksa, nismo nikada stupili u intimne odnose - kazao je..

Komentari (148)
  • Prekršili su zakon države koje su posjetili. I sad ih treba opravdati?

    15. 12. 2018,   16:06
  • Mnogo će ga koštati taj sex na vrhu.

    15. 12. 2018,   16:19
  • Po egipatskom zakonu ide se u zatvor ako se i penješ na piramidu. Problem je što piramida se raspada i može doći do većeg urušavanja zbog starosti.

    15. 12. 2018,   17:10