Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seksi bivši kriminalac s trona skinuo 'zgodnog zatvorenika'

None Foto: Facebook

Luckyju (Sretniku) se zbilja posrećilo jer je unatoč kriminalnoj prošlosti, dobio ugovor s modnom agencijom i već je snimio prve profesionalne fotografije

Jeremy Meeks više nije najzgodniji kriminalac. Zamijenio ga je Mekhi Alante Lucky (20) koji je također potpisao ugovor s modnom agencijom nakon što je njegova policijska fotografija s uhićenja postala viralna. Posebnu pažnju ljudi privukle su njegove oči koje su različite boje. Jedno oko mu je plave, a drugo smeđe boje.

Posted by Alante Lucky on Tuesday, 27 September 2016

Luckyju (Sretniku) se zbilja posrećilo jer je unatoč kriminalnoj prošlosti, dobio ugovor s modnom agencijom i već je snimio prve profesionalne fotografije. 

 

Goal get the shmoney...photographed by @ahmadbarber styled by @demantistclaire

A post shared by Mr. Lucky 😁😉👅💦 (@officialmekhilucky) on

Posted by Alante Lucky on Thursday, 24 August 2017

Mekhi je samo prošle godine pet puta završio iza rešetaka. Njegova nedjela uključuju krađu auta, napad na ženu, provalu te opiranje policiji kao i kršenje uvjetnih kazni.

I

Posted by Alante Lucky on Saturday, 7 May 2016
Komentari (45)
  • Kakvi su ovo modeli majko mila..😊

    31. 8. 2017,   11:34
  • završio u zatvoru zbog napada na žene,...danas žene sline za njim, briga njih tko je i što, samo nek je muškarac... eh koliko su neke žene plitke pameti.

    31. 8. 2017,   12:18
  • Malo ste promašili rubriku, stavili ste ovo pod fun, a ne pod životinje. Ovako nek meni pokaže srednjaka, vratio bi se monentalno na granu sa koje je sišo. Tower 7.

    31. 8. 2017,   16:11