Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Selfie' za otkaz: Policajka se na dužnosti slikala u - toplesu

None Foto: facebook

Nidia Garcia prije nekoliko je dana, recimo to tako, prekoračila svoje ovlasti nakon čega je i kažnjena privremenim razrješenjem s dužnosti. U međuvremenu se ispričala, no već je bilo kasno...

Kad meksička policajka Nidia Garcia radi 'selfije' onda ih radi, čini se, bez ikakve zadrške. Tako je prije nekoliko dana na svojem Facebook profilu objavila jedan na kojem je u toplesu. Naravno, zaboravila nije ni 'duckface'.

Time ne samo da je prekršila pravila Facebooka koji ne dopušta uploadanje takvih fotografija, Nidia Garcia je time - još gore - prekršila pravila svoje službe. 

Čim je fotografija došla do njoj nadređenih, policajka je suspendirana na još neodređeni rok, a odmah potom se i javno ispričala. 

- Pogriješila sam time što sam se fotografirala za vrijeme radnog vremena, dok sam još nosila službenu uniformu. Zbog tog se vrlo nemoralnog čina želim duboko ispričati ministru sigurnosti i pravde te načelniku Escobedu. Osjećam gađenje jer sam najveću štetu počinila svojim kćerima, ali i suprugu, roditeljima, braći i cijeloj obitelji, napisala je Nidia na svojem Facebooku. 

Unatoč svemu, piše The LAD Bible, Nidia je nastavila s objavom 'selfija' kao da se ništa nije dogodilo. 

Foto: facebook

Komentari (73)
  • Dude da se ljudi cude http://prnt.sc/aue88u

    20. 4. 2016,   10:16
  • samo je tražila puštanje sisa na slobodu.....

    20. 4. 2016,   10:25
  • policajke, medicinske sestre i učiteljice tri opjevana zanimanja u pornićima uvijek bude maštu. uhiti me srce kod ove na primjer

    20. 4. 2016,   10:22