Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Seminar o zavođenju za dodatne bodove na faksu

None Foto: Wordpress

Na predavanju o ljubavi gledaju se bljutavi filmovi, drži se za ruke i analiziraju se ljubavne pjesme. Studenti uče kako se postaviti u budućoj svađi

Singapurska vlada pokušava povečati natalitet zemlje. Studenti dva tehnička fakulteta mogu zaraditi ekstra bodove ako izaberu predmet ljubavi. Predavanje se sastoji od gledanja bljutavih filmova, držanja za ruke i analize ljubavnih pjesama.
- Profesorica kaže da ako me dečko gleda direktno u oči duže od pet sekundi, može značiti da mu se sviđam i da imam šanse. Vrlo je zanimljivo i puno sam toga naučila. Sad se znam nositi s bilo kakvim problemom koji bi se mogao pojaviti s mojim budućim dečkom - rekla je Isabel Seet (18), studentica strojarstva.
Pored ljubavi i seksa, kolegij se bavi i obiteljskim životom. Profesori su iz vladine agencije za upoznavanje parova koja je od 1984. godine vjenčala 33 tisuće ljudi. Ministar Yu-Foo Yee Shoon upozorio je mlade ljude da ne stavljaju karijeru prije osnivanja obitelji jer bi mogli predugo čekati. Ali, nije tako lako singapursku mladež zainteresirati za ljubav.
- Zahvaljujući kolegiju, popravio sam odnos s roditeljima, ali sam još uvijek samac. Mislim da je sada lakše naći djevojku, ali ju ne tražim. Želim se koncentrirati na fakultet - rekao je student Kamal Prakash.

Komentiraj, znaš da želiš!