Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Simpsoni 'po naški', Ameri u šoku: 'Stvarno ovako živite?'

Ruski animator oživio je uvodnu špicu animirane serije 'Simpsons' u tmurnom ozračju kojom je htio opisati kako živi prosječna ruska (slavenska) obitelj

Ruski animator Lenivko Kvadratjić (Lazy Square) autor je videa koji je inspiriran uvodnom špicom popularne animirane serije 'Simpsoni'.

'The Simpsons. Russian Art Film Version' originalni je naziv videa koji prikazuje kako zapravo živi jedna prosječna ruska obitelj. 

NIJE PRVI PUT Opet su 'pogodili': Simpsoni predvidjeli kraj epizode 'GOT-a'

Mnogi korisnici društvenih mreža, pogotovo s Balkana, komentirali su da to nije samo ruska verzija Simpsona, već općenito balkanska, odnosno, slavenska inačica. U animiranom videu možete vidjeti kako majka psuje, otac krade, puši i tuče svoju ženu, te kako djeca imaju probleme na ulici i kako se sin drogira. 

O ovoj snimci pisao je i Slavorum, a Amerikanci i ostali koji nisu Slaveni, komentirali su: - Vi stvarno tako živite?.

Komentari (26)
  • Da, a kod Amera toga nema?! Nekoliko milijuna ih zivi u kamp prikolicama i jos nekoliko na ulicama . Oni su kao cisti, jredni, prosvijeceni, ne kradu, ne uzimaju drogu i ne tuku sve. Glupost nad glupostima.

    18. 7. 2019,   16:27
  • Mi slaveni u svakom slučaju živimo bolje od amera. Američki život je super, ali šteta(za njih) što je tako samo na filmovima i serijama

    18. 7. 2019,   16:38
  • Obično sranje, napravljeno za američke okice.

    18. 7. 2019,   17:07