Obavijesti

Viral

Komentari 151

Sirove strasti u uredu: Gosti puba promatrali aferu kolega

Sirove strasti u uredu: Gosti puba promatrali aferu kolega
5

Nije bilo potrebno dugo da se otkrije kako je muškarac u pedesetima navalio na svoju tajnicu, te da je on inače u 'sretnom braku' dok se ona tek nedavno zaručila

VIDEO

Oženjeni muškarac u pedesetim godinama, uz to i otac tinejdžera, te njegova tajnica koja se tek nedavno zaručila, oboje djelatnici tvrtke Marsh u novozelandskom gradu Christchurch, odlučili su se ovih dana ne pojavljivati na poslu nakon što je čitav svijet doznao da imaju aferu.

Naime, par se u petak navečer seksao u uredu pola sata, te je tom činu svjedočilo pedesetak gostiju obližnjeg puba budući su u prostoriji ostala upaljena svjetla. 

Pretpostavlja se da su ljubavnici zaboravili da im po mraku reflektirajuća stakla i nisu bila od pomoći jer su im mnogi mahali što oni uopće nisu primjećivali.

- Počelo je s flertom. Zatim je pao prvi poljubac, a nedugo potom i seks. Gotovo svi gosti su se natiskali uz staklo i promatrali akciju, te su pritom mnogi toliko bučno navijali da je bend prekinuo s glazbom kako ne bi ometao - napisao je na društvenoj mreži Reddit jedan od svjedoka, pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pred sam kraj 'prijenosa' je ljudima ipak dojadilo, pa je bend nastavio sa svirkom uz prigodni broj 'Sex on Fire' od grupe Kings of Leon. 

Čelnici tvrtke su u međuvremenu već pokrenuli istragu, no budući da je vodeći čovjek kompanije Grant Marsh odbio za medije komentirati slučaj, zasad nije poznato hoće li junaci uredske zabave snositi posljedice i kakve.

- Hoće li biti tužbe i otkaza ovisit će o tome što će reći šefovi, hoće li smatrati da su njih dvoje nanijeli štetu brendu - pojasnio je pravni stručnjak te tvrke Brian Scotland, te izrazio sumnju da će ljudi koji su sve to fotografirali i objavili na društvenim mrežama biti gonjeni zbog narušavanja privatnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.