Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sjećate li se legendarnog djeda kojeg je prekinuo 'leteći' auto?

None Foto:

Još tamo 2000. godine (da, otad je zaista prošlo 19 godina) Vinkovačka televizija je intervjuirala lokalnog poljoprivrednika i pritom snimila jednu od prvih viralnih snimaka u Hrvatskoj

Na samom početku intervjua gospodin se predstavio novinarki kao Kešinović Mehmed iz 'naselja Spačve, u općini Županja' i taman kada se uživio i zapričao, u kadru se odjednom našao 'leteći' automobil, vozilo koje je sletjelo s ceste. 

Mehmeda to nije nimalo uzbudilo, a u pozadini se može čuti kako komentira: 'Ovo nas sad prekinulo'. Na svu sreću, stoji u opisu ispod videa na YouTubeu, vozačici nije bilo ništa, 'zaradila' je samo nekoliko ogrebotina.

S obzirom da te 2000. godine još nije bilo Facebooka, a YouTube se pojavio tek 2005. godine, ova se snimka širila putem e-maila pa postoji dobra mogućnost da su je mnogi od vas vidjeli već tada.

Mi smo vas samo odlučili podsjetiti na zaista legendarnu scenu i hladnokrvnog gospodina Mehmeda kojeg je omeo 'leteći automobil'.  

 

 

Komentari (58)
  • U autu je bila profesorica tehnicke skole iz Slavonskog Broda Janjetovic. Nakon nesrece imala problema sa kraljeznicom tj sa hodanjem i udebljala se enormno..predavala Arhitekturu. Ovaj na videu umro prije puno godina. U autu su bile jos 3 zene i sve su bile lakse ozlijedene.

    5. 10. 2019,   08:19
  • Mogli bi se današnji "novinari" ugledat na tu TV ekipu...Znači snimili su nezgodu, kamerman ostavlja kameru i ide pomoć ljudima, kolegica okreće kameru od nezgode da ne snima...a ovi sad bi dotrčali s kamerama i aparatima dok su ljudi još u autu, da naprave ekskluzivni intervju...breaking news...

    5. 10. 2019,   11:07
  • Ako ste vec objavili snimku mogli ste ponesto novo naci pa napisati pokojnog ..

    5. 10. 2019,   07:58