Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skrivena kamera: Naivno je upao u zamku svoje djevojke...

Odlučila je testirati vjernost svog dečka, ali čini se - bolje da nije. Njezin momak se našao u društvu zgodne djevojke u restoranu i nije mogao odoljeti pokušaju zavođenja...

To Catch a Cheater, ili u prijevodu uloviti varalicu, je YouTube kanal koji otkriva koliko netko cijeni svoju vezu. Osoba svom partneru smjesti atraktivnu zavodnicu ili zavodnika i zatim na skrivenoj kameri prati njegove reakcije. Protagonist ovog videa, dotični Charlie, dosad je bio u vezama samo s vitkim djevojkama, dok je ova partnerica iznimka.

Upravo zato odlučila mu je namjestiti atraktivnu Helen prilikom rutinskog naručivanja kave. Situacija nije krenula onako kako je djevojka zamislila, a kap koja je prelila čašu bila je kad je Charlie na Helenino pitanje ima li djevojku odgovorio negativno.

Charlie i Helen su izmijenili brojeve, a njegova srodna duša ostala je šokirana i odlučila ga nazvati. Rekla mu je da je uhvaćen u zamci i da je učinio upravo ono što je mislila da će učiniti. Charlie se pokušao izvući s izlikama, ali nije mu uspjelo, dok je nesretna djevojka završila u suzama...

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

PRETPLATITE SE NA OOPS CROATIA:

http://bit.ly/oops_cro_sub
Komentari (100)
  • Sumnjala je da li joj dečko ipak više voli mršave cure jer je uvijek bio sa mršavicama, tako piše na početku videa, pa eto, sad je sigurna da da :)

    19. 6. 2017,   09:35
  • Ovo je jednostavno krivo na toliko razina da ne znam od kud početi. Ne znaš koje je od njih gore. On što vara ili ona što ga testira. Našla krpa zakrpu. Kad mu ne vjeruješ kog vraga radiš s njim?

    19. 6. 2017,   08:08
  • Na kraju, da je barem umočio. Ostaje na pokušaju :-)

    19. 6. 2017,   08:19